پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۵۸

فرماندار مشگین شهر:

۱۱ طرح سرمایه‌گذاری در مشگین شهر به بهره‌برداری می‌رسد

۱۱ طرح سرمایه‌گذاری در مشگین شهر به بهره‌برداری می‌رسد

مشگین شهر- فرماندار مشگین شهر گفت: هم‌زمان با دهه فجر ۱۱ طرح سرمایه‌گذاری در این شهرستان به بهره‌برداری می‌رسد

میرعلی رحیمی زاد در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: طرح‌های سرمایه‌گذاری در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و استفاده حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی اجرا شده است.

وی رقم ریالی طرح‌های سرمایه‌گذاری را ۱۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان عنوان و اضافه کرد: از جمله  مهم‌ترین این طرح‌ها واحد تولید کامیون است که اخیراً توسط استاندار اردبیل بازدید شد.

به گفته فرماندار مشگین شهر در فاز نخست این واحد تولیدی ۴۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را جذب خواهد کرد که فرصتی مغتنم برای بهبود وضعیت اشتغال شهرستان است.

رحیمی زاد همچنین طرح سرمایه‌گذاری برجسته دیگر را تولید لامپ کم‌مصرف با مشارکت  چینی‌ها عنوان کرد و بیان داشت: اشتغال‌زایی طرح‌های سرمایه‌گذاری می‌تواند بخشی از مشکلات بیکاری شهرستان را مرتفع سازد.

وی با بیان اینکه در دهه فجر ۴۰ پروژه عمرانی نیز با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد، اضافه کرد: از جمله با اعتبار هفت میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان گازرسانی به تعدادی از روستاهای این شهرستان تکمیل می‌شود.

فرماندار مشگین شهر ادامه داد: در دهه فجر درمانگاه فرهنگیان با اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسیده و در عین حال کلینیک تخصصی در شهرستان اجرا می‌شود.

به گفته رحیمی زاد با ارتقا اورژانس قدیمی مشگین شهر و اضافه شدن ۳۰ تخت درمانی بخشی از کمبود زیرساخت‌های درمانی مرتفع خواهد شد.

کد خبر 4206808

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha