پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ بهمن ۱۳۹۶، ۱۹:۵۴

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان:

دستاوردهای انقلاب اسلامی برای نسل جوان بازگو شود

دستاوردهای انقلاب اسلامی برای نسل جوان بازگو شود

سمنان - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان، بابیان اینکه انقلاب متعلق به مردم است، گفت: دستاوردهای انقلاب اسلامی برای نسل جوان بازگو شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی شکری بعدازظهر سه‌شنبه در دیدار اعضای کمیته تشکل‌های دینی و مساجد دهه فجر استان سمنان با نماینده ولی فقیه در استان به میزبانی دفتر وی ضمن بیان اینکه هماهنگی در بدنه کمیته‌های دهه فجر می‌تواند به همگرایی بیشتر در اجرای برنامه‌های ایام‌الله دهه فجر منجر می‌شود، تأکید کرد: باید برنامه‌ها را مردم محور برگزار کرد تا بهترین نتیجه را گرفت.

وی افزود: برای این کار ابتدا باید تشکل‌های دینی ما تقویت شوند و همچنین هیئات مذهبی را توانمند کنیم تا فعالیت‌های مختلف قرآنی، اعیاد، مراسم و ... به این بخش‌های مردمی واگذار شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: دستگاه‌هایی مانند تبلیغات اسلامی به‌واسطه عضویت و مسئولیت در کمیته‌های مساجد، قرآنی و هیئات مذهبی ستاد دهه فجر، با تقلیل نیرو روبرو می‌شوند لذا باید سیاست را بر واگذاری برنامه‌ها به مردم پیش برد چراکه ایام‌الله دهه فجر متعلق به همین مردم است.

شکری بیان کرد: تجربه چهار دهه انقلاب شکوهمند اسلامی نشان داده هرکجا مردم پای‌کار بودند بهترین نتایج به‌دست‌آمده و این امری است که در دهه فجر انقلاب اسلامی نیز باید به آن عنایت ویژه‌ای داشت.

وی افزود: نظارت و سرکشی مستمر از نحوه برگزاری مراسم ایام‌الله دهه فجر از سوی نهادهایی که عضو کمیته‌های ستاد دهه فجر هستند، باید تقویت شود تا شاهد برگزاری مطلوب مراسم و جشن‌های این ایام باشیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: باید مراسم دهه فجر را به نحو شایسته‌ای برگزار کرد چراکه برای این انقلاب بسیاری جان خودشان را از دست دادند و خون‌هایشان امروز نهال انقلاب را به درختی تنومند بدل کرده است.

شکری بابیان اینکه نداشتن اعتبارات نباید دلیلی برای کمرنگ شدن جشن های ایام الله دهه فجر باشد، تاکید کرد: باید از تمام توان برای برگزاری این مراسم و انتقال دستاوردهای انقلاب اسلامی به نسل جوان استفاده کنیم.

کد خبر 4208404

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha