به گزارش خبرنگار مهر، بیستمین جشنواره موسیقی استان همدان همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب کبری(س) و با حضور معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ویژه ملایر، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر، مسئولین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، رئیس انجمن موسیقی استان همدان، داوران جشنواره، پیشکسوتان و هنرمندان عرصه موسیقی و علاقهمندان به هنر موسیقی در مجتمع فرهنگی و هنری ملایر آغاز شد.
در این جشنواره هنرمندان موسیقی استان سوم و چهارم بهمن ماه با هم به رقابت پرداختند و آثار اجرا شده توسط کیوان کیارس، آرش شهریاری و محمد رضا فیاض، از پیشکسوتان موسیقی کشور داوری شد.
بیستمین جشنواره موسیقی استان همدان عصر چهارشنبه و پس از دو روز برگزاری در ملایر به کار خود پایان داد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان عصر چهارشنبه در مراسم افتتاحیه این جشنواره گفت: طی سالهای گذشته از سوی اهالی فرهنگ و هنر و رسانه برنامه های خوبی در استان همدان برگزار شده است.
فاضل عبادی عنوان کرد: باتوجه به قرارگفتن در معرض تهاجم فرهنگی تولیدات فرهنگی و هنری خوبی در استان همدان محقق شده است.
وی با بیان اینکه در همین راستا آموزش های مختلف به عنوان پایه و اساس برنامه های فرهنگی و هنری طراحی شد، از مفاخر استان و هنرمندان موسیقی قدردانی کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان یادآور شد: در بیستمین جشنواره موسیقی استان همدان ۶۶ اثر در ۱۰ رشته انفرادی پذیرفته و ۴ گروه با مجموع ۹۵ نفر در این جشنواره پذیرفته شدند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ملایر نیز عنوان کرد: یکی از برنامه ها و سیاست های دولت تدبیر و ایجاد شادی و نشاط اجتماعی است.
عبدالعظیم رضایی باتاکید براینکه وظیفه ما هم فراهم کردن بستر برگزاری این چنین برنامه هایی است، گفت: سیاست دولت بر این است که اگر ما میخواهیم جامعه ای خوب داشته باشیم باید با نشاط زندگی کنیم و شاد باشیم.
وی عنوان کرد: یکی از راه های مبارزه با تهاجم فرهنگی فراهم کردن فضای پر نشاط در جامعه است و هنرمندان در این زمینه بسیار موثر هستند.
در ادامه این مراسم از برترین های موسیقی در استان همدان تقدیر شد.
نظر شما