پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۳ آذر ۱۳۸۵، ۱۲:۴۷

رقابت 90 تیم دانشجویی در مسابقه برنامه نویسی دانشجویی

رقابت 90 تیم دانشجویی در مسابقه برنامه نویسی دانشجویی

مرحله مقدماتی هشتمین دوره مسابقه برنامه نویسی دانشجویی در منطقه غرب آسیا روز جمعه 24 آذر ماه به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود.

دکتر محمد قدسی - استاد دانشکده مهندسی کامپیوتر در گفتگو با مهر هدف از برگزاری این مسابقه را شناسایی استعدادهای برجسته دانشجویان در زمینه طراحی الگوریتم، حل مساله و برنامه نویسی و تشویق و ترغیب آنها دانست و گفت : برگزاری این مسابقه طی سال های گذشته مورد استقبال وسیع دانشجویان رشته کامپیوتر قرار گرفته است و در جریان برگزاری مسابقه چند کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد تا دانشجویان شرکت کننده در مسابقه با دستاوردهای پیشرفته علمی و تکنولوژیک در موضوعات acm نیز آشنا شوند.

وی افزود: در این مسابقه 270 دانشجو در قالب 90 تیم سه نفره از دانشگاه های داخل و 9 تیم از کشورهای آذربایجان، پاکستان، افغانستان و سنگاپور به رقابت خواهند پرداخت و 2 یا 3 تیم کسب کننده مقام به مرحله نهایی سی و یکمین دوره مسابقه بین المللی برنامه سازی دانشجویی acm که از 12 تا 16 مارچ 2007 (20 تا 25 اسفند ماه 85) در کشور ژاپن برگزار می شود، اعزام می شوند.

کد خبر 421142

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha