به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه ، اسماعیل هنیه" بعد از عبور از گذرگاه رفح هدف تیراندازی قرارگرفت، که در این تیراندازی یکی از همراهان وی کشته شد. منابع آگاه همچنین خبر می دهند که در این حمله 5 تن دیگر از جمله پسر وی نیز زخمی شدند.
یک منبع رسمی فلسطین اعلام کرد : زخمیان این حادثه به بیمارستان منتقل شدند.
از سوی دیگر، سخنگوی جنبش حماس اعلام کرد : 17 تن از نیروهای گارد ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین که مسئولیت برقراری امنیت را در گذرگاه رفح برعهده دارند، تلاش داشتند "اسماعیل هنیه" را ترور کنند.
"فوزی برهم" درادامه سخنان خود گفت : اکنون "ابومازن" رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین باید برای شناسایی عاملان حادثه دستور بدهد.
از سوی دیگر، "اسماعیل هنیه" نیز که بعد از این سوء قصد نجات یافت به محض ورود به منزل خود وقوع این حمله را تایید کرد.
وی گفت : "ما گروهی را که دست به این عملیات زده است ، می شناسیم و می دانیم که با این اقدام چگونه برخورد کنیم".
نخست وزیر فلسطین در ادامه تصریح کرد : سفرم به ایران و کشورهای عربی اهدافی را محقق ساخت".
اسماعیل هنیه طی سفر دوره ای خود به کشورهای عربی و اسلامی سفر کرد.
نظر شما