پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۲۲:۰۱

مهاجم تیم فوتبال ذوب‌آهن:

بازی بسیار بسته بود/ فقط به برد می‌اندیشیم

بازی بسیار بسته بود/ فقط به برد می‌اندیشیم

اصفهان - مهاجم تیم فوتبال ذوب‌آهن با اشاره به مصاف پلی‌آف در برابر نماینده هند گفت: حریف ما بسیار دفاعی بازی می‌کرد و این نوع بازی باعث شد که روند بازی گره بخورد و بازی بسیار بسته پیش برود.

مهدی رجب‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: توانستیم در نیمه نخست به گل‌های بیشتری برسیم ولی موقعیت‌هایی که ایجاد می‌کردیم به گل تبدیل نشدند و بازی به نوعی گره خورده بود.

وی با اشاره به شرایط پیچیده بازی افزود: بعضی وقت‌ها شکل و شمایل بازی به سمتی می‌رود که گل زدن بسیار سخت می شود و حریف با بازی دفاعی و استفاده از ضد حملات کار را برای ما سخت می‌کند و این بازی نیز از همان بازی‌ها بود و حریف سعی داشت بازی را به وقت‌های اضافه بکشد تا شاید در ضربات پنالتی موفق‌تر عمل کند که خوشبختانه این اتفاق نیافتاد و ما با گل دوم توانستیم آرامش لازم را به دست آوریم.

مهاجم تیم ذوب‌آهن با اشاره به پیروزی ۳ بر یک ذوب‌آهن مقابل آیزاول ادامه داد: ما پیروزی شیرینی را کسب کردیم اما آنچه که برای ما اهمیت داشت صعود به مرحله گروهی بود و حتی اگر ما با نتیجه یک بر هیچ هم پیروز می‌شدیم، باز هم این پیروزی برای ما باارزش بود و امیدوارم در مرحله گروهی هم نماینده خوبی برای کشورمان باشیم.

وی پیرامون بازی ذوب‌آهن در برابر استقلال بیان کرد: ذوب‌آهن از زمانی که مربی جدیدی را به خدمت گرفته از نظر بدنی بسیار پیشرفت داشته و از طرفی وقتی تیمی روی نوار برد می‌افتد به یک خودباوری می‌رسد که از هم نظر فنی و هم از نظر روانی به سود تیم است و هر دو تیم ذوب‌آهن و استقلال در چنین شرایطی به سر می‌برند؛ تیم ما با این چند برد پیاپی به روحیه خوبی رسیده و فقط به پیروزی فکر می‌کند و استقلال هم تقریبا شرایطی مشابه ما دارد و امیدوارم مصاف این دو تیم مسابقه جذابی را رقم بزند و از طرف دیگر ما میزبان این دیدار هستیم و باید از این امتیاز به خوبی استفاده کنیم.

رجب‌زاده درباره نتیجه دیدار مقابل استقلال افزود: نتیجه این دیدار مشخص نیست و امیدوارم هر تیمی که شایسته پیروزی است به نتیجه برسد ولی ما فقط به پیروزی فکر می‌کنیم و برای برد به زمین خواهیم رفت.

وی در خصوص تیم آیزاول تصریح کرد: نماینده هند سعی داشت تا حد ممکن دفاع کند و گل نخورد و پس از دریافت گل نخست ما می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم ولی از موقعیت‌های مان استفاده نکردیم و بر روی دفاع گل خوردیم. هدف تیم حریف ارایه بازی بسته و استفاده از موقعیت‌های ضدحمله، کرنرها و ضربات ایستگاهی بود ولی در مجموع بازی بسیار بسته بود.

کد خبر 4214912

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha