به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه ، رئيس جمهور سودان امروز جمعه با بيان اين مطلب ابراز اميدواري كرد كه به زودي توافقنامه صلح با شورشيان جنوب سودان به امضا برسد.
البشير در يك پيام تلويزيوني گفت : تمام دلايل و قرائن به اين اشاره مي كند كه جنگ در جنوب سودان در حال اتمام است و تنها چيزي كه باقي مانده ، بررسي آخرين جزئيات مربوط به توافقنامه پاياني صلح با جنبش آزاديبخش سودان است .
به گفته وي ، علي عثمان طه معاون رئيس جمهور گفتگوها با جنبش آزاديبخش جنوب سودان را در كنيا از سرخواهد گرفت تا پس از 20 سال جنگ و درگيري از طريق يك توافقنامه دايمي و عادلانه صلح و آرامش دراين كشور برقرار شود.
البشير ديدار هيات اعزامي جنبش آزاديبخش سودان را به خرطوم حادثه اي بزرگ توصيف كرد.
از سوي ديگر رئيس جمهور سودان ، رضايت خود را از توافقنامه اخير كه پنجشنبه ميان دولت سودان و تجمع ملي دموكراتيك از جنبش هاي برجسته معارض شمال سودان به امضا رسيد ، ابراز كرد.
وي افزود: اين توافقنامه مانع هر گونه فعاليت نظامي يا سياسي خصمانه تجمع ملي دموكراتيك در خارج از سودان بر ضد دولت سودان خواهد شد و فرصتي به اين تشكل و رئيس حزب اتحاديه دموكراتيك و رئيس تجمع ملي براي بازگشت به كشور و انجام فعاليت سياسي در داخل سودان خواهد داد.
عمر البشير رئيس جمهور از فرا رسيدن زمان جنگ در جنوب سودان خبر داد.
کد خبر 42155
نظر شما