پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ بهمن ۱۳۹۶، ۱۹:۵۴

مدیرکل ارشاد بوشهر:

هنرمندان با دست پر در جشنواره فیلم فجر حضور یافته‌اند

هنرمندان با دست پر در جشنواره فیلم فجر حضور یافته‌اند

بوشهر - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: هنرمندان با دست پر در جشنواره فیلم فجر حضور یافته‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیده ماحوزی جمعه شب در آیین افتتاحیه فیلم‌های جشنواره فجر در استان بوشهر که با حضور وزیر فرهنگ برگزار شد، اظهار داشت: امروز جشن آغاز سی و ششمین جشنواره فیلم فجر را در بوشهر می‌گیریم،

وی افزود: این جشنواره رخدادی بزرگ است که اکنون در برخی از استان‌های کشور نیز این فرصت در اختیار هنرمندان و علاقمندان به سینما گذاشته شده است که همزمان فیلم‌های برگزیده جشنواره را در استان‌ها مشاهده کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر افزود: در جشنواره فیلم فجر امسال هنرمندان با دست پر حضور پیدا کردند و این نشان از بهبود وضعیت سینما در کشور است.

ماحوزی تصریح کرد: اکران‌های فیلم‌های جشنواره فجر در استان بوشهر، از ۱۴ بهمن آغاز خواهد شد و تا ۲۲ بهمن نیز ادامه خواهد داشت.

وی عنوان کرد: اکران صبح‌ها ویژه کودکان و رایگان است و بعد از ظهر ها از ساعت ۱۶ الی ۲۱ فیلم های جشنواره اکران خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: ۱۰ فیلم برگزیده جشنواره فجر با برنامه جمعی نقد فیلم انجام خواهد شد.

کد خبر 4217156

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha