به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به دوحه قطر، بنا براعلام سایت رسمی بازیهای آسیایی پیش بینی می شود مراسم اختتامیه 3 میلیارد بیننده تلویزیونی در سراسر دنیا داشته باشد. حاشیه های دیگری از مراسم اختتامیه پانزدهمین دوره بازیهای آسیایی را می خوانید:
* استادیوم استاد خلیفه که طی دو هفته گذشته میزبان رقابتهای دوومیدانی بازیهای آسیایی بود برای برگزاری مراسم اختتامیه آماده شده است.
* 2370 تن فولاد این استادیوم را به یک صحنه تئاتر روباز تبدیل کرده است.
* داوطلبانی از سراسر دنیا لباسهای مخصوصی را در این مراسم بر تن خواهند کرد که گفته می شود هزار متر پارچه طلا در این لباس ها بکار رفته است.
* 3200 جلوه ویژه فنی و مراسم آتش بازی بی نظیر همگان را در مراسم اختتامیه غافلگیر خواهد کرد.
* مدیر هنری و تهیه کنندگی مراسم اختتامیه را "دیوید اتکینز" استرالیایی بر عهده خواهد داشت.
* داستان هزار و یک شب یکی از محبوبترین داستانهای حماسی دنیای عرب مربوط به قرون وسطی در این مراسم به نمایش در می آید که قصه شهرزاد ملکه سلسله ساسانی که چهارمین سلسله در ایران است را بیان می کند. این ملکه برای به تعویق انداختن اعدامش به دستور شوهر بدطینت خود (شهریار) برای وی یک سلسله قصه به مدت هزار و یک شب تعریف می کند و انتهای آن را به گونه ای با ظرافت به پایان می برد که باعث می شود شاه (همسرش) او را یک شب دیگر زنده نگه دارد. طی چندین قرن این داستان سینه به سینه و نسل به نسل در ادبیات جهان عرب نقل شده است.
* شخصیت های این داستان نظیر علاءالدین علی بابا ، چهل دزد بغداد و سفرهفت دریای سنباد بسیار مشهورند.
* قراراست مراسم اختتامیه غنای فرهنگ خاورمیانه را به بینندگان تلویزیون های غربی نشان دهد.
* این مراسم رسما از ساعت 20 به وقت قطر آغاز خواهد شد ولی مراسم ابتدایی از ساعت 6 به وقت قطر آغاز خواهد شد.
* پانزدهمین دوره بازیهای آسیایی دوحه قطر امروز با قهرمانی کاروان ورزشی چین به پایان رسید و کاروان ورزشی ایران در جایگاه ششم قرار گرفت.
نظر شما