به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمحمد زاهدی روز شنبه در مراسم نواخته شدن گلبانگ انقلاب که با حضور آیت الله عبدالکریم عابدینی امام جمعه قزوین در ورزشگاه الغدیر قزوین برگزار شد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی مدیون خون ۲۵۰ هزار شهید گلگون کفن است و رسالت مهم همه ما صیانت از خون شهدا و تداوم انقلاب است.
وی افزود: فرزندان ما حق دارند از ما بپرسند چرا انقلاب کردیم و ما باید به آنان درست پاسخ دهیم، باید بدانند که پول نفت کشورمان توسط سفارت امریکا گرفته می شد.
استاندار قزوین بیان کرد: امروز با همه اشکالاتی که داریم این که خودمان برای کشور تصمیم می گیریم بزرگترین دستاورد است.
وی افزود: امام با اتکا به فرزندان در گهواره ها نهضت را آغاز کرد و به شما امیدوار بود و امروز این انقلاب به کمک شما تداوم خواهد یافت.
زاهدی عنوان کرد: امروز شما آزادانه در جشن های انقلاب شرکت می کنید و با امید به اینده استوار در مسیر ارزشها گام بر می دارید.
استاندار قزوین یادآور شد: با تقدیم ۲۵۰ هزار شهید امروز انقلاب نهالی بارور شده که با کمک شما باید همچنان با صلابت به مسیر خود ادامه دهد.
استاندار گفت: استقلال و عزتی که امروز به برکت انقلاب اسلامی بدست امده و سرنوشت کشور توسط خود مردم تعیبن می شود بزرگترین دستاورد ی است که باید قدردان آن باشیم.
نظر شما