پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۵:۱۸

به مناسبت ایام الله دهه فجر؛

۱۰ گروه جهادی به مناطق محروم کرمانشاه اعزام شدند

۱۰ گروه جهادی به مناطق محروم کرمانشاه اعزام شدند

کرمانشاه- به مناسبت ایام الله دهه فجر، ۱۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان کرمانشاه اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت ایام الله دهه فجر،  برنامه اعزام گروه های جهادی امروز شنبه به مناطق محروم مصادف با سومین روز از دهه فجر با حضور مسئول بسیج سازندگی کرمانشاه و فرمانده ناحیه کرمانشاه و جمعی از مسئولین رده های مختلف سپاه  در محل ناحیه مقاومت کرمانشاه برگزار شد.

حسین قبادی بصیر، مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) در حاشیه این مراسم به خبرنگار مهر گفت: امروز  ۱۰ گروه جهادی به مناطق محروم شهرستان کرمانشاه و در آینده نزدیک نیز گروه های جهادی به مناطق محروم سایر شهرستان ها اعزام می شوند.

وی تصریح کرد: طی مراسم امروز و به نمایندگی از ۱۰ گروه مذکور گروه پیروان ولایت که متشکل از ۲۰ بسیجی جهادگر است به مناطق محروم اعزام شدند و در قالب اردویی سه روزه در منطقه محروم ملا حسینی کرمانشاه به فعالیت می پردازند.

کد خبر 4218005

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha