به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی نجفی صبح یکشنبه در آیین افتتاح مدرسه خیرساز شهر جدید هشتگرد بابیان اینکه وضعیت اشتغال شهرستان ساوجبلاغ امیدوارکننده است، اظهار کرد: این شهرستان ظرفیتهای توسعه را در دل خود دارد.
نجفی بابیان اینکه همه مسئولان موظف هستند که برای توسعه منطقه خود بکوشند، گفت: مردم باید حس کنند که مسئولان در کنارشان هستند.
وی در بخش دیگری با اشاره به اینکه استان البرز در حوزه مدرسه کمبودهای فراوانی دارد، گفت: رفع مشکلات در این حوزه نیازمند حضور خیرین درصحنه است.
استاندار البرز با اشاره به اینکه استان به لحاظ کمبودهای زیرساختی در حوزه آموزش بهویژه مدارس رتبه ۳۲ کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: شهرستانهای کرج و فردیس با مشکل کمبود زیرساختهای آموزشی مواجه هستند.
نجفی در بخش دیگری با تأکید بر اینکه باید نام تولیدکنندگان البرزی در کشور مطرح باشد، گفت: اگر واحدهای تولیدی دانش آموزان را بهعنوان کارآموز قبول کنند و پس از تحصیل آنها را بهکارگیری کنند قطعاً شاهد پیشرفت و توسعه کشور خواهیم بود.
نظر شما