پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ آذر ۱۳۸۵، ۱۲:۵۰

مدیرعامل اتحادیه مرغداران کشور در گفتگو با "مهر":‌

دولت باید سریعا نسبت به خرید و ذخیره سازی مرغ اقدام کند

دولت باید سریعا نسبت به خرید و ذخیره سازی مرغ اقدام کند

محمد یوسفی با تاکید بر حفظ امنیت تولید کنندگان، گفت:‌ دولت باید هر چه سریعتر نسبت به خرید و ذخیره سازی مرغ اقدام کند.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران کشوردر گفتگو با خبرنگار"مهر" با تاکید برخرید وذخیره سازی مرغ ،‌ افزود:‌ براساس توافقات به‌عمل آمده میان اتحادیه و شرکت پشتیبانی امور دام، برای خرید و ذخیره سازی 40 تا 50 هزار تن مرغ همچنان منتظر اجرای این توافقات هستیم .

محمد یوسفی اظهار امیدواری کرد که با ابلاغ دستورالعمل خرید به استان‌ها به زودی کارخرید وذخیره سازی ازسوی شرکت پشتیبانی اموردام آغاز شود.

وی با اشاره به کاهش قیمت مرغ درمیادین شهرداری ،‌ گفت:‌ هم اکنون هرکیلو مرغ با حدود 50 تومان کاهش نسبت به چند روز گذشته با قیمت 1580 تومان در میادین شهرداری و 1600 تا 1650 درسطح شهر به فروش می رود .

یوسفی با اظهارنگرانی ازافزایش قیمت نهاده های دامی ،‌ تصریح کرد:‌ افزایش قیمت نهاده های دامی بخشی مربوط به قیمت های جهانی وبخشی نیز ناشی از سیاست های داخلی است که امید است  دولت با حمایت ازتولید کنندگان و بازگشت تعرفه واردات کنجاله سویا از 30 درصد به چهار درصد موجب کاهش قیمت تمام شده مرغ شود .

وی پیش بینی کرد که ‌قیمت مرغ تا پایان سال افزایش می یابد و در غیر این صورت، این مرغداران هستند که بار دیگر متضرر می شوند.

کد خبر 421986

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha