به گزارش خبرگزاری مهر، طبق برنامه از پیش تعیین شده "روبرت کیوربیم" متخصص این ماموریت و "سونیتا ویلیامز" مهندس پرواز در ساعت 14 و 37 دقیقه به وقت شرق آمریکا از ایستگاه خارج می شوند و سومین راهپیمایی خود را انجام می دهند.
اصلی ترین هدف این ماموریت سیم کشی مجدد ایستگاه فضایی بین المللی و فعال کردن سیستم گرمایی است. در همین حال از فضانوردان خواسته می شود تا سری به این صفحه خورشیدی نیز بزنند و از سالم بودن آنها اطمینان کسب کنند.
مقامات سازمان فضایی آمریکا (ناسا) تصمیم گرفتند تا فعلا تلاش جدی برای رفع نقص صفحه خورشیدی را کنار گذارند و آن را به انجام پیاده روی چهارم موکول کنند.
صفحه خورشیدی در وضعیت نیمه تاه قرار گرفته و در حالی که قبل از انتقال به جایگاه جدید خود در ایستگاه باید به طور کامل جمع شود، اما وضعیت کنونی این صفحه به گونه ای است که امکان چرخش کامل صفحه جدید خورشیدی را فراهم می سازد.
خدمه دیسکاوری طی روزهای سه شنبه و پنجشنبه هفته گذشته دو پیاده روی را با موفقیت انجام دادند که طی آن تیر مشبک دو تنی با ایستگاه اتصال یافت و بخشی از سیم کشی این پایگاه مرزی به اتمام رسید.
بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه، ماموریت شاتل فضایی دیسکاوری بخشی از 14 پرواز ناوگان شاتل های ناساست که برای 4 سال آینده به منظور تکمیل روند بازسازی ایستگاه فضایی بین المللی برنامه ریزی شده است.
دیسکاوری شنبه گذشته در اولین ماموریت شبانه پس از 4 سال از "کیپ کاناورال" در فلوریدا پرتاب شد.
نظر شما