پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۱۹

پس از پایان 32 سال ریاست؛

خسروی‌وفا: احساس می‌کنم بارم سبک شد/ در آموزش نمره خوبی نگرفتم

خسروی‌وفا: احساس می‌کنم بارم سبک شد/ در آموزش نمره خوبی نگرفتم

رئیس پیشین فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولان گفت: در برخی بخش ها از جمله آموزش به عملکرد خودم نمره خوبی نمی دهم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود خسروی وفا که طی ٣٢ سال گذشته ریاست فدرسیون ورزش های جانبازان و معلولان را برعهده داشت در پایان مجمع انتخاباتی امروز گفت: هر کاری در انقلاب انجام دادم و هر کاری در فدراسیون انجام دادم، وظیفه است و بابت هر کاری که نتوانسته ام انجام بدهم، حلالیت می طلبم.

وی با بیان اینکه در موضوع آموزش نمره خوبی به خودم نمی دهم، خاطرنشان کرد: در جذب حامی مالی آنطور که باید و می خواستم، عمل نشد. در بحث هوش میانه هم طبق کاری که باید صورت می گرفت، انجام نشد. امیدوارم رئیس بعدی در این زمینه ها فعالیت بیشتری انجام بدهد. این سه نکته ضعف های من بوده که باید استغفار بطلبم.

خسروی وفا تصریح کرد: دوستانی که انصراف دادند، باید به رئیس جدید کمک کنند. من در چند ماه اخیر به هیچ رئیس هیاتی زنگ نزدم تا به فرد خاصی رای بدهد. من در این فدراسیون تنها نبودم و یک تیم کارها را جلو می برد.

وی با بیان اینکه رئیس جدید فدراسیون روی من به عنوان یک کارمند معمولی حساب باز کند، گفت: ربیس جدید هر زمان که دعوت کند، به او مشاوره می دهم.

رئیس پیشین فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولان تاکید کرد: احساس می کنم بارم سبک شده است. 

خسروی وفا در پایان صحبت های خود گفت: در دوهای امدادی یک چوب هست که باید به نفر بعدی داد. من یک پرچم مقدس جمهوری اسلامی را تقدیم به رئیس جدید می کنم که سوگند به این پرچم بخورد که این مسیر را درست هدایت کند.

کد خبر 4220272

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha