پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۳۲

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی:

شورای هیئات مذهبی باحفظ اتحاد در پی ساماندهی هیئت‌های مذهبی باشند

شورای هیئات مذهبی باحفظ اتحاد در پی ساماندهی هیئت‌های مذهبی باشند

تبریز – مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی حفظ اتحاد را لازمه‌ای برای اعضای شورای هیئات مذهبی شهرستان تبریز دانست و ساماندهی مسائل مربوط به هیئت‌های مذهبی را مهم‌ترین وظیفه آنان عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدشهاب‌الدین حسینی سه شنبه در جلسه انتخابات هیئت رئیسه شورای هیئات مذهبی شهرستان تبریز از افزایش کاندیداهای این شورا از ۱۲۰ نفر به ۶۰۰نفر در انتخاب اخیر خبر داد و گفت: انتخابات هیئات مذهبی در ۱۴نقطه در تبریز برگزار شد.

وی با بیان اینکه از بین منتخبان استانی نیز یک نفر به مرحله کشوری انتخابات هیئات مذهبی در ۲۳ و ۲۴ بهمن‌ماه راه پیدا می‌کند، تاکید کرد: همانطور که رئیس جمعیت زنان فرهیخته و نیز اتحادیه انجمن‌های اسلامی از تبریز است، امیدواریم در مورد هیئات مذهبی کشور نیز بتوانیم جایگاه حسینی تبریز را به کل کشور معرفی کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه ۱۳عضو شورای هیئات مذهبی تبریز افراد فاخری هستند، اعلام کرد: شخصیت‌هایی به این شورا راه پیدا کرده‌اند که سبقه هیئتی فاخری دارند و امیدواریم این شورا بتواند به‌دور از هرگونه مسائل سیاسی به وظیفه اصلی خود یعنی ساماندهی هیئات مذهبی بپردازد.

وی همچنین جذب جوانان و بودن مداحان و روحانیان را در هیئات مذهبی در عصر شکوفایی تشیع آرزوی خود عنوان کرد و افزود: تقاضایمان از شورای هیئات مذهبی تبریز حفظ اتحاد و انسجام و گسترش فرهنگ تشیع است.

وی با بیان اینکه هرکدام از اعضا نماینده بخشی از مردم هستند، اعلام کرد: مثلا یک نفر از اعضا شورا به نمایندگی از هیئات عزاداری بانوان حضور دارد و قطعا حضور و تعامل ایشان ساماندهی ۳۰۰ هیئت مذهبی تبریز را به همراه خواهد داشت.

در پایان جلسه، انتخابات در بین هیئت مدیره شورای هیئات مذهبی جدید تبریز برگزار شد و صمد قلیزاده به عنوان رئیس هیئت مدیره و علی زارع به عنوان نائب رئیس و مجید عباسپور به عنوان دبیر انتخاب شدند.

کد خبر 4220580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha