۲۵ آذر ۱۳۸۵، ۱۴:۲۸

/ استاندارد نشر حرفه ای در جهان و موقعیت ما - 12 /

نحوه تولید و میزان انتشار کتاب ملاک ارزیابی ناشر حرفه ای است

نحوه تولید و میزان انتشار کتاب ملاک ارزیابی ناشر حرفه ای است

محمود حسینی - مدیر عامل تعاونی ناشران شهر قم ، گفت : نحوه تولید و میزان انتشار کتاب ملاک های خوبی برای شناسایی و ارزیابی ناشر حرفه ای و غیر حرفه ای است .

مدیر عامل تعاونی ناشران قم درباره استاندار نشر حرفه ای درگفتگو با خبرنگارمهر، گفت : ناشرحرفه ای بر خلاف آنچه در کشور مشاهده می کنیم - و گاهی دفترفعالیت یک ناشر به یک کیف محدود می شود - حتما باید دفتر، انبار و شبکه پخش اختصاصی داشته باشد .

وی افزود : با این تعریف البته در ایران ناشرحرفه ای را می شناسیم و ممکن است در کشورهای دیگر دنیا ناشران حرفه ای به گونه دیگری فعالیت کنند و مثلا نیازی نباشد که همه ناشران برای خود شبکه توزیع و پخش کتاب اختصاصی داشته باشند .

محمود حسینی تصریح کرد : حضور ناشر درعرصه های بین المللی و داخلی ، شمارگان کتابهای تولیدی ، میزان فروش ، تعداد عناوین چاپ اول و چاپ های مکرر همه از مواردی است که می توان براساس آن کارنامه یک ناشر را مورد بررسی قرار داد و به آن امتیاز داد .

وی خاطرنشان کرد : ناشرحتما باید برای تولید کتاب هدف داشته باشد و ناشرانی که دست به تولید و عرضه هر کتابی می زنند ، بدون اینکه خودشان بدانند مشغول چه کاری هستند را ، نمی توانیم ناشر حرفه ای بدانیم به جز این مسئله کسانی که اینگونه عمل می کنند قطعا در بلند مدت زمین خواهند خورد .

مدیرعامل تعاونی ناشران شهر قم خاطرنشان کرد : ناشرحرفه ای همچنان باید مجموعه ای مولفان و محققان خوب را درکنارخود داشته باشد و ناشری که همه پروسه تولید کتاب را بر اساس تعریف حرفه ای نشر انجام می دهد اما از مولفان گمنام و غیرکارشناس بهره می گیرند کارشان کامل نیست .

کد خبر 422190

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha