پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۰۸

۲۲ بهمن تماشایی؛

نعمتی: حضور گسترده در راهپیمایی، مشت محکمی بر دهان ترامپ احمق است

نعمتی: حضور گسترده در راهپیمایی، مشت محکمی بر دهان ترامپ احمق است

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: حضور گسترده مردم در راهپیمائی ۲۲ بهمن مشت محکمی بر دهان یاوه‌سرایی ترامپ احمق است.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز نعمتی با حضور در جمع راهپیمایان تهرانی در خصوص پیام حضور مردم در راهپیمایی گفت:حضور گسترده مردم مشت محکمی بر دهان یاوه‌سرایی ترامپ احمق است.

وی ادامه داد: آمریکا هنوز مردم و انقلاب ایران را نشناختند. مردم با مشکلاتی که وجود دارد، باز تا پایان جان، پای انقلاب هستند.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: مردم با یک اشاره از طرف مقام معظم رهبری، مثل دریای خروشان در خیابان‌ها حاضر شدند و اگر آمریکایی‌ها بخواهند یک میتینگ تبلیغاتی برگزار کنند، باید کلی خرج کنند.

نعمتی در ادامه در خصوص پیام حضور مردم برای مجلس گفت: یکسری واقعیات وجود دارد و آن هم اینکه آن‌گونه که باید و شاید انتظارات مردم برآورده نشده است. با توجه به شرایط امروز، باید جهشی در مسائل اقتصادی به وجود بیاید؛ اگر جهش باشد، می‌توانیم موفق باشیم.

کد خبر 4224865

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha