به گزارش خبرگزاری مهر ، علی خیاطی با بیان اینکه آموزش های عمومی به شهروندان در سازمان آتش نشانی از سال 78 آغاز شده است، گفت: در همین راستا طرح آموزش عمومی کمک های اولیه آتش نشانی به دانش آموزان در سطح مدارس تهران به اجرا درآمده و در سال 81 بیش از یک میلیون دانش آموز تحت پوشش آموزش رایگان قرار گرفته اند.
وی با بیان اینکه 30 ایستکاه از ایستگاه های آتش نشانی در سطح مناطق 22 گانه شهرتهران به دانش آموزان مدارس و شهروندان علاقمند و داوطلب آموزشهای ابتدایی نحوه برخورد در مواقع بحرانی و پروژه آتش سوزی و به طور کلی آموزش های عمومی مورد نیاز را ارائه می دهند ، شهروندان علاقه مند و مدارس متقاضی دریافت این آموزش ها می توانند با مراجعه به نزدیک ترین ایستگاه آتش نشانی ، از نحوه این دوره های آموزشی مطلع شوند.
خیاطی همچنین با اشاره به آموزش 500 مربی کارآزموده آتش نشانی برای ارائه آموزش های عمومی در سطح مدارس گفت: این مربیان با مراجعه به سطح مدارس مختلف آموزش های ابتدایی آتش نشانی و آمادگی در مواقع بروز حادثه را به دانش آموزان ارائه می دهند.
نظر شما