پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۴۹

با پیگیری خبرگزاری مهر؛

نگارخانه وصال شیراز به جشنواره هنرهای تجسمی رسید

نگارخانه وصال شیراز به جشنواره هنرهای تجسمی رسید

شیراز- با پیگیری خبرگزاری مهر نگارخانه وصال به جشنواره هنرهای تجسمی فجر پیوست.

دبیر انجمن هنرهای تجسمی استان فارس درپی گزارش خبرنگار مهر، از مشکلات این نگارخانه و نشت آب در دیوار آن، اعلام کرد: خوشبختانه با حضور مسئولان فرهنگ و ارشاد اسلامی در روزهای گذشته مشکل این نگارخانه حل شد و از ۲۴ بهمن ماه افتتاحیه جشنواره هنرهای تجسمی فجر ساعت ۱۷ در نگارخانه وصال آغاز بکار می کند.

مرضیه احمدی فخر در عین حال به خبرنگار مهر گفت: آثار این دوره از جشنواره های تجسمی به تفکیک هر رشته در نگارخانه ها تقسیم شده است.

وی  تصریح کرد: آثار نقاشی، مجسمه و ویدئوآرت در نگارخانه وصال، عکس و نقاشیخط و طراحی و چاپ در نگارخانه استاد غلامی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس و بخش دیگری از نقاشی در نگارخانه تار و پود در معرض دید همگان قرار می گیرد.

احمدی فخر همچنین از نمایش آثار گرافیکی و تصویرسازی در موزه گالری آب شیراز خبر داد و افزود: بخش ویژه جشنواره های تجسمی فجر در نگارخانه ملی عکس برگزار می شود.

وی با اعلام اینکه در روز ۲۴ بهمن همزمان با افتتاحیه جشنواره هنرهای تجسمی فجر در نگارخانه وصال، برنامه ای با عنوان گالری گردی برگزار می شود، گفت: در این برنامه هنرمندان تجسمی و دیگر رشته ها دعوت به دیدن آثار این جشنواره در نگارخانه های یادشده می شوند.

کد خبر 4225805

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha