علیرضا صحرائیان در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: در دهه فجر سال ۹۴ اعتبار هزینه شده در پروژه های عمرانی و اقتصادی در جهرم حدود ۲۵ میلیارد تومان بود که در سال ۹۵ این عدد به بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه در دهه فجر امسال شاهد افتتاح ۸۷ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۳۴ میلیارد تومان بودیم، افزود: این پروژه ها در حوزه های مختلف بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، گازرسانی، برق رسانی و آبرسانی، مناطق شهری و روستایی، بهسازی معابر و راهسازی و راهداری بوده است.
فرماندار ویژه جهرم با اشاره به اینکه جوانان این شهرستان فراتر از تصورات عمل کردند و در زمینه تولید شغل و تجاری کردن محصولات خود، ظرفیت بالایی دارند، بیان کرد: امیدواریم با حمایت همه جانبه مسئولان شهرستان و استاندار فارس و همچنین مشارکت ها و حمایت های مردم، بتوانیم جهرم را به عنوان قطب اقتصاد مقاومتی در کشور معرفی کنیم.
نظر شما