پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۵۸

جانشین فرمانده پلیس راه شمال استان کرمان:

تمامی جاده های استان کرمان باز است /کاهش شدید میدان دید

تمامی جاده های استان کرمان باز است /کاهش شدید میدان دید

کرمان - جانشین فرمانده پلیس راه شمال استان کرمان از کاهش میدان دید در برخی از محورهای کرمان به دلیل وزش بادهای شدید و گرد و خاک خبر داد و گفت:هم اکنون تردد در تمامی محورهای استان جریان دارد.

سرهنگ علی رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وزش بادهای نسبتا شدید و گرد و خاک در سطح استان کرمان اظهار کرد: هم اکنون شاهد وزش گرد و خاک و کاهش شدید میدان دید در حوزه ریگان از فهرج به سمت زاهدان و از فهرج به سمت ایرانشهر، حوزه راور به دیهوک و یزد به انار و از انار به رفسنجان هستیم.

وی ادامه داد: هم اکنون تمامی جاده های استان کرمان باز است و فقط در محورهای یاد شده با دید بسیار کم روبرو هستیم و مابقی محورها شاهد وزش باد و گرد و خاک هستیم.

رضایی با بیان اینکه رانندگان از تردد در محورهای استان در صورت غیر ضروری بودن سفرها خودداری کنند، افزود: در صورت اجبار به انجام سفر حتما قبل از حرکت با پلیس راه به شماره ۲۱۸۱۰۸۱ تماس گرفته و از وضعیت راه ها اطلاع حاصل کنند.

 رضایی رانندگان را به دقت و تمرکز در رانندگی و حرکت با سرعت مطمنه در محورها توصیه کرد.

کد خبر 4227926

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha