۲۵ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۲۴

رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری:

۴۷۲ شغل در بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری ایجاد شد

۴۷۲ شغل در بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری ایجاد شد

شهرکرد- رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ۴۷۲ شغل در بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری ایجاد شد.

ذبیح الله غریب در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ طرح کشاورزی در این استان در دهه فجر افتتاح شد، اظهار داشت: با بهره برداری از این طرح ها زمینه اشتغال ۴۷۲ نفر در این استان فراهم شد.

وی عنوان کرد: از این تعداد شغل ۲۵۷ شغل مستقیم و ۲۱۵ شغل غیر مستقیم است.

بهره مندی ۵۳ روستا از افتتاح طرح های کشاورزی چهارمحال و بختیاری

رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری بیان کرد:۵۳ روستاها از افتتاح طرح های کشاورزی در این استان  بهره مند شدند.

وی با اشاره به اینکه بخش کشاورزی در چهارمحال و بختیاری نسبت به بخش های دیگر رشد قابل توجهی داشته است، بیان کرد: چهارمحال و بختیاری ظرفیت های قابل توجهی برای توسعه بخش کشاورزی دارد که باید از ظرفیت برای ایجاد اشتغال بهره گرفت.

رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: توسعه صنایع تبدیلی بخش کشاورزی در چهارمحال و بختیاری از مهمترین ظرفیت های این استان برای سرمایه گذاری به شمار می رود.

کد مطلب 4228077

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha