پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

اعلام موضع نهایی محمود عباس در قبال قدس طی روزهای آتی

اعلام موضع نهایی محمود عباس در قبال قدس طی روزهای آتی

وزیر خارجه فلسطین تاکید کرد که محمود عباس موضع نهایی خود را در خصوص تصمیم اخیر آمریکا در قبال شهر قدس طی روزهای آتی اعلام می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، ریاض المالکی وزیر خارجه فلسطین اظهار داشت: قرار است محمود عباس رئیس تشکیلات خود گردان فلسطین موضع نهایی خود را در خصوص تصمیم اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در قبال شهر قدس در تاریخ ۲۰ فوریه کنونی اعلام کند.

وی در ادامه افزود: عباس موضع خود را در جریان سخنرانی اش در شورای امنیت اعلام خواهد کرد. دولت آمریکا عملا به اصطلاح معامله قرن را از طریق اتخاذ چنین مواضعی اجرایی کرده است.

وی به اقدامات آمریکا در زمینه به رسمیت شناختن قدس به عنوان مرکز رژیم صهیونیستی و بلوکه کردن بخش زیادی از کمک هایش به آژانس «آونروا» اشاره کرد.

کد خبر 4228673

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha