پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ بهمن ۱۳۹۶، ۴:۴۴

دادگاه استیناف آمریکا فرمان مهاجرتی ترامپ را «خلافِ قانون» خواند

دادگاه استیناف آمریکا فرمان مهاجرتی ترامپ را «خلافِ قانون» خواند

یک دادگاه استیناف فدرال با صدور حکمی اعلام کرد که آخرین ممنوعیت مهاجرتی رئیس جمهور آمریکا برای ورود اتباع شش کشور عمدتاً مسلمان «تبعیض آمیز و خلافِ قانون اساسی» است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، یک دادگاه استیناف فدرال روز پنج شنبه با صدور حکمی اعلام کرد که آخرین ممنوعیت مهاجرتی «دونالد ترامپ» بر ورود اتباع شش کشور عمدتاً مسلمان «خلاف قانون اساسی» است؛ زیرا این ممنوعیت مهاجرتی میان افراد بر اساس مذهب آنها تبعیض قائل می شود.

دادگاه استیناف حوزه چهارم آمریکا در شهر «ریچموند» ایالت ویرجینیا در این حکم صادره اعلام کرد که اظهارات و بیانیه های ترامپ و سایر مقامات دولتی و همچنین فرمان مهاجرتی را بررسی کرده اند و به این نتیجه رسیده اند که این ممنوعیت مهاجرتی «در تضاد با موازین قانون اساسی بوده و آکنده از خصومت و عنادورزی نسبت به اسلام است».

بدین ترتیب، این دادگاه حکم صادره از سوی یک قاضی فدرال در ایالت مریلند را که پیشتر به لغو ممنوعیت مهاجرتی بر اتباع کشورهای ایران، چاد، لیبی، سومالی، سوریه و یمن رأی داده بود، تأیید کرد.

این در حالی است که ترامپ این ممنوعیت مهاجرتی را اقدامی قانونی برای حفاظت از امنیت ملی آمریکا می داند!

کد خبر 4228918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha