پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۰۶

وزیر دفاع افغانستان به انگلیس سفر کرد

وزیر دفاع افغانستان به انگلیس سفر کرد

وزیر دفاع افغانستان به انگلیس سفر و با مقامات نظامی این کشور دیدار و گفتگو کرد.

 به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آوا، وزارت دفاع ملی افغانستان اعلام کرد که «طارق شاه بهرامی» وزیر دفاع این کشور با هدف جلب نظر مقامات نظامی انگلیس در قسمت آموزش قوای مسلح افغانستان، به انگستان سفر کرده است.

بهرامی در جریان این سفر با «استیفن لوگرواف» نماینده وزارت دفاع انگلیس در امور مالی و لجستیک، «استوارت» رئیس ستاد ارتش، «تام فیلیپس» فرمانده آکادمی مطالعات استراتژیک انگلیس و برخی مقامات نظامی این کشور دیدار کرد.

در این دیدارها طرفین در مورد وضعیت امنیتی حال حاضر افغانستان، چگونگی پیشبرد تعلیم و تربیت نیروهای ارتش ملی این کشور و همچنین اصلاحات و نحوه مبارزه با فساد صحبت کردند.

وزیر دفاع افغانستان در این دیدارها گفت: به منظور بهتر شدن امور و سپردن کار به اهل کار، تلاش ها در وزارت دفاع ملی افغانستان ادامه دارد.

مقامات نظامی انگلیس نیز از تعهدات پایدار کشور خود به دولت و مردم افغانستان اطمینان دادند و اعلام کردند که در غالب برنامه «حمایت قاطع ناتو» به کمک های خود به دولت و مردم افغانستان ادامه داده و از تلاش ها و سیاست های دولت افغانستان برای رسیدن به یک صلح پایدار حمایت می‌کنند.

وزیر دفاع  افغانستان همچنین در این سفر از آکادمی مطالعات استراتژیک انگلیس و آکادمی نظامی سلطنتی (سن هارس) ارتش انگلیس بازدید کرد.

کد خبر 4229047

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha