پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۲۲

شفیعی سروستانی:

غفلت از حضرت مهدی(عج) انسان را از بهره های معنوی محروم می کند

غفلت از حضرت مهدی(عج) انسان را از بهره های معنوی محروم می کند

شفیعی سروستانی گفت: فرد با قطع ارتباط یا کم شدن ارتباط با حضرت مهدی(عج)، از بهره‌های معنوی محروم می‌گردد.

به گزارش خبرگزاری مهر، صد و نوزدهمین نشست از سلسله نشست‌های ماهانه فرهنگ مهدوی با سخنرانی اسماعیل شفیعی سروستانی برگزار شد.

اسماعیل شفیعی سروستانی در ابتدای سخنانش انسان را تنها موجود دو ساحتی (یعنی دارای روح و جسم) معرفی کرد که از سویی متصل به عالم مادّی و از سوی دیگر مایل به عالم معنوی و روحانی است. وی با بیان اینکه به استناد روایات هر موجودی قلبی دارد، قلب زمین و هدایتگر انسان به سوی آسمان را «کعبه» معرفی کرد و افزود: «اگر چشم دل باز باشد، کعبه را خواهد دید که در آسمان‌ها ادامه می‌یابد و موجودات روحانی در مراتب بالا و در هر آسمان، به دور آن طواف می‌کنند و صورت باطنی آن در آسمان چهارم، «بیت العتیق» است. بنابراین موجود عالم دانی با سجده به سوی کعبه و متصل شدن به این عوالم نورانی، به نورانیت نزدیک می‌شود و هر چه تداوم قرب به این نورانیت بیشتر باشد، میزان نورانیت بالاتر می‌رود تا جایی که تمام ویژگی‌های نور را به خود می‌گیرد.»

شفیعی سروستانی با تبیین این عبارت افزود که حتّی نورانیتی که از طریق کعبه به سجده کنندگان آستانش می‌رسد از طریق و مسیر حضرت باب الله، حضرت مهدی(عج) است. بنابراین با قطع ارتباط یا کم شدن ارتباط با ایشان، فرد از بهره‌های معنوی محروم می‌گردد. وی چنین موضوعی را «بی قلب» شدن انسان‌ها معرفی کرد. از بین رفتن قلب که به علّت گناهان ایجاد می‌شود و مهم‌ترین و بزرگترین بلایی که بر سر انسان امروز آمده است را «آلودگی قلب او» دانست.

وی افزود: «قلب درون، بر اساس روایات معصومان(ع) دارای چشم و گوش و صاحب قوّه‌ی اندیشیدن است. تا وقتی این قوا نیرومند نشوند فرد نمی‌تواند جسم خود را در راه معرفت و ایمان به خداوند به کار بگیرد. مرگ قلب و روح، از مسیر جسم اتفاق می‌افتد. یعنی با آلوده کردن جسم (که ظرف روح است)، روح هم آلوده می‌گردد.»

وی با بیان این نکته، هشدار داد که شیطان و جنودش، نمی‌خواهند از سرزمین اسلامی و ملّت مسلمان چیزی باقی بماند.

شفیعی سروستانی گفت: «در فضایی که اهل ولایت زندگی می‌کنند، مجال باز برای گستاخی تمام عیار ابلیس و جنودش وجود ندارد؛ حتّی به اندازه یک نماز معمولی یک انسان شلخته. آنانی که در مجامع مخفی ایلومیناتی و دیگر مجامع مخفی نشسته‌اند و طالب تأسیس حکومت جهانی یهودیان هستند، می‌دانند در میان همین سرزمین مردم و مردانی هستند که با رویکرد معنوی‌شان به عالم حقیقی، مزاحم مسیر آنانند و می‌بایست بساط آنان هر چه زودتر برچیده شود و تا انسانی بر استان نورانی کعبه سجده می‌آورد مجال عمل ابلیس محقّق نمی‌شود.»

مدیر مسئول مجله‌ موعود در پایان راه ورود شیطان به قلب انسان را آلوده کردن جسم و جان او به نجاسات فیزیکی و متافیزیکی معرفی کرد؛ از جمله «لقمه‌ی ناپاک»، «مال ناثواب» و «روابط جنسی حرام».
 

کد خبر 4230807

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha