محمود سالارکیا در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: وزارت مسکن و شهرسازی موظف شده تا در راستای انتقال زندان ها از داخل شهرها ، مکان هایی را در خارج از شهر برای ساخت زندان در اختیار سازمان زندان ها قرار دهد که تا کنون موفق به ساخت زندان فشافویه در خارج شهر تهران شده ایم.
وی افزود: کار ساخت زندان فشافویه رو به پایان است و بنا شده بزودی زندانیان اوین و زندان هایی که دارای جمعیت کیفری بالایی هستند به این مکان منتقل شوند.
سالارکیا تصریح کرد: خروج زندان ها از داخل شهرها الزام قانونی است که باید بزودی اجرایی شود و سازمان زندان ها نیز ناظر این امر خواهد بود.
معاون دادستان تهران در امور زندان ها خاطر نشان کرد: انتقال زندان ها به خارج از شهرها باید پیش از این عملیاتی می شد اما به دلایل عدم تعیین مکان هایی مشخص در خارج از شهرها ، این کار تا امروز عملیاتی نشده اما امیدواریم تا پایان سال این امر در تهران اجرایی شود.
نظر شما