پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ آذر ۱۳۸۵، ۱۹:۳۶

/ آخرین تحولات امنیتی عراق /

کشته و زخمی شدن 40نفر در حملات / دستگیری 58 نفر در مناطق مختلف

کشته و زخمی شدن 40نفر در حملات /  دستگیری 58 نفر در مناطق مختلف

کشور عراق امروز دوشنبه نیز همانند روزهای گذشته صحنه حملات مسلحانه و انفجار بمب بود که به کشته یا زخمی شدن 40 نفر منجر شد و 58 نفر نیز در مناطق مختلف دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، منابع امنیتی و پزشکی عراق گفتند که انفجار خودروی بمب گذاری شده در یک بازار در منطقه "السیدیه" در جنوب بغداد به کشته شدن پنج نفر و زخمی شدن 19 نفر دیگر منجر شد.

افراد مسلح نیز یک افسر پلیس عراق را در جنوب بغداد کشتند و یکی از نگهبانان دانشکده فناوری شهر بغداد نیز در حمله مسلحانه افراد ناشناس به قتل رسید. 

انفجار بمب در بغداد نیز به کشته شدن یک نفر و زخمی شدن دو نفر دیگر از کارکنان اداره برق عراق منجر شد و افراد مسلح یک عضو شورای استانداری نینوا را در شهر موصل به قتل رساندند.

از سوی دیگر، وزارت دفاع عراق امروز در بیانیه ای اعلام کرد که 10 تروریست و 30 مظنون را در 24 ساعت گذشته در مناطق مختلف بازداشت کرده است.

یک منبع پلیس عراق نیز گفت که در دو حمله جداگانه در جنوب و غرب شهر کرکوک در شمال عراق، یک پلیس و یک غیر نظامی کشته شدند.

افراد مسلح همچنین در حملات جداگانه در شهر بعقوبه، پنج نفر را کشته و دو نفر دیگر را زخمی کردند.

خبرگزاری رویترز نیز از عراق گزارش داد که ارتش آمریکا 18 فرد مسلح را دیروز در شهرک "جرف الصخر" در جنوب بغداد بازداشت و مقادیری سلاح را ضبط کرد.

دبیرکل سازمان هلال احمر عراق نیز از آزادی 17 نفر از مجموع 30 کارمند ربوده شده این سازمان در بغداد خبر داد و سه راننده کامیون نیز در نزدیک شهرک "الدور" در نزدیک شهر تکریت کشته شدند.

انفجار بمب در خیابانی در شهرک "الحویجه" در غرب کرکوک نیز به کشته شدن یک نفر و زخمی شدن یک نفر دیگر منجر شد .

کد خبر 423433

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha