پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۴:۱۱

۳۰۰ کیلو گوشت غیر بهداشتی در دماوند کشف شد

۳۰۰ کیلو گوشت غیر بهداشتی در دماوند کشف شد

دماوند- مسئول بازرسی اتاق اصناف دماوند از کشف ۳۰۰ کیلو گوشت غیر بهداشتی در دماوند خبر داد.

رضا میرزاکریمی، در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به دریافت گزارشاتی مبنی بر غیر بهداشتی بودن تعدادی از قصابی های این شهرستان طرح نظارت و بررسی این واحدها در دستور کار قرار گرفت.

میرزا کریمی افزود: طی این بررسی ها مقادیری گوشت غیربهداشتی بصورت غیرقانونی درچند واحد قصابی در حال عرضه بود که  توسط دامپزشکی و بازرسین اصناف جمع اوری وبا متخلفین برخورد قانونی شد و مراتب برای تعیین تکلیف نهایی به مراجع قضایی ارجاع شد.

مسئول بازرسی اتاق اصناف شهرستان دماوند گفت: توزیع سیار فرآورده های خام دامی شامل گوشت قرمز و مرغ و ماهی چه به شکل تازه و یا منجمد ممنوع است و در صورت مشاهده موارد مشابه محموله توقیف شده و متخلفان به مراجع قضایی معرفی می شوتد.

وی گفت: تهیه فرآورده های خام دامی مصرفی در رستورانها و تالارها می بایست از مبادی مشخص و مراکز تحت نظارت دامپزشکی صورت گیرد در غیر اینصورت فروشنده و خریدار تحت پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت.

میرزا کریمی در پایان از شهروندان خواست از تهیه مواد پروتئینی از مراکز فاقد مجوز خودداری کرده و مراقب سلامت خود باشند و درصورت مشاهده چنین مواردی با تلفن ۷۶۳۱۴۸۵۸ دامپزشکی و یا با تلفن ۱۲۴ بازرسی اصناف اطلاع داده شود.

کد خبر 4234339

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha