پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ اسفند ۱۳۹۶، ۱۲:۵۳

معاون استاندار سمنان:

۲۰۰۰واحد تولیدی استان سمنان برای دریافت تسهیلات ثبت‌نام کردند

۲۰۰۰واحد تولیدی استان سمنان برای دریافت تسهیلات  ثبت‌نام کردند

سمنان - معاون استاندار سمنان با بیان اینکه به دنبال احیای واحدهای در شرف تعطیلی هستیم، گفت: تاکنون بالغ بر دو هزار واحد تولیدی استان برای دریافت تسهیلات رونق تولید ثبت‌نام کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد همتیان ظهر شنبه در نود و نهمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان به میزبانی استانداری بابیان اینکه طی سال جاری دو هزار و ۴۹واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات رونق تولید ثبت‌نام کردند، ابراز داشت: در پرداخت تسهیلات بخش کشاورزی با روند خوبی مواجه بودیم  و در حوزه صنعت نیز  می بایست در پرداخت تسهیلات تلاش بیشتری انجام شود.

وی بابیان اینکه مدیران بانک ها باید آخرین وضعیت را در پرداخت تسهیلات اعلام کنند، افزود: یکی از مشکلات موجود در پرداخت تسهیلات بانک ها هستند که با توجه به در پیش بودن ایام پایانی سال تکلیف پرونده‌های مانده در بانک ها باید مشخص شود.

معاون هماهنگی امور هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان با تاکید بر اینکه مشکلات بانک ها باید در پرداخت تسهیلات حل شود، ابراز داشت: بانک ها در بحث تضمین نهایت مساعدت را باید با متقاضیان داشته باشند تا باعث بی‌انگیزگی متقاضیان نشود.

همتیان با بیان اینکه برای رفع موانع تولید تاکنون یک هزار و ۳۱۲ مصوبه به تصویب اعضای کارگروه رسیده است، اضافه کرد: پایان هرماه درخصوص پیگیری مصوبات باید رصد لازم انجام شود و همچنین علت انجام نشدن برخی مصوبات نیز موردبررسی قرار گیرد.

وی افزود: با توجه به ماه‌های پایانی سال طرح‌های گردشگری باید افزایش یابد چراکه به دنبال تغییر استان از معبر به مقصد هستیم و اگر می‌خواهیم به رونق اقتصادی از سوی گردشگری دست‌یابیم بنابراین طرح‌های زود بازده این حوزه مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

کد خبر 4235444

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha