۵ اسفند ۱۳۹۶، ۲۱:۰۲

مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری مرکزی:

۲۰۰۰ طرح اشتغالزای روستایی و عشایری در استان مرکزی ثبت شده است

۲۰۰۰ طرح اشتغالزای روستایی و عشایری در استان مرکزی ثبت شده است

خمین- مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری مرکزی گفت: به دنبال اجرای قانون حمایت از ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری، دو هزار طرح اشتغالزا در استان مرکزی به ثبت رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید نیکی ملکی روز شنبه، در جلسه کمیته فنی بررسی طرح متقاضیان تسهیلات اشتغال پایدار و فراگیر روستایی در فرمانداری خمین اظهار کرد: از محل اعتبار صندوق توسعه ملی در راستای حمایت از اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، سهم استان مرکزی ۱۰۲ میلیارد تومان تعیین شده و شهرستان خمین با توجه به نرخ بیکاری و تعداد روستاها با ۹.۵میلیارد تومان، چهارمین شهرستان استان مرکزی به لحاظ برخورداری از تسهیلات اشتغالزا است.

مدیر کل دفتر جذب و حمایت از  سرمایه گذاری استانداری مرکزی بیان کرد: در شهرستان خمین بر اساس اعطای ۹.۵ میلیارد تومان سهم تسهیلات در ایجاد اشتغال روستایی پایدار، بایستی حداقل ۱۲۷ شغل و حداکثر ۱۹۰ شغل ایجاد شود تا از حسن اجرای طرح و عملکرد مطلوب برخوردار شود.

نیکی ملکی با بیان اینکه بیشترین میزان پرداخت تسهیلات به بخش کشاورزی تعلق دارد و ۴۵ درصد را شامل می شود، ادامه داد: پرداخت تسهیلات به اجرای طرح های اشتغالزای پایدار، محدود به توزیع بین بخشی نشود، به طوری که اگر ثبت نام طرح ها فقط بخش در گردشگری باشد یا کشاورزی و یا خدمات، مانعی در پرداخت تسهیلات وجود نخواهد داشت.

وی تصریح کرد: مناطق هدف اجرای طرح اشتغال از محل صندوق توسعه ملی،  مناطق روستایی و عشایری با اولویت مناطق مرزی، نواحی صنعتی و شهرهای زیر ده هزار نفر است و در نواحی صنعتی، پرداخت تسهیلات  برای افزایش سرمایه در گردش تعلق می گیرد.

مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری مرکزی با بیان اینکه طرح ها در رسته های اولویت دار به تفکیک بخش کشاورزی، صنعت و خدمات مشخص شده، خاطر نشان کرد: تولید دانش در طرح های بخش کشاورزی در راستای ایجاد شغل های پربازده وجود ندارد و شاهد هستیم که دامداری در حوزه کشاورزی بیشترین متقاضی را دارد، در حالی که اجرای طرح های جدید باید این روال را تغییر دهد.

نیکی ملکی اظهار کرد: پرداخت تسهیلات برای طرح های دامداری به دامداری های صنعتی و دامداری های نیمه صنعتی که دام های اصلاح نژاد شده و پر بازده را شامل می شود، تعلق می گیرد.

وی افزود: استان مرکزی  پتانسیل مطلوبی برای ایجاد مشاغل خانگی و فرش بافی که برند استان است، دارد که در این راستا میزان تسهیلات برای مشاغل خانگی و خوداشتغالی ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون ریال در نظر گرفته شده و همچنین به بنگاه های دارای ۲ تا ۵۰ نفر کارگر تا سقف یک میلیارد ریال و بنگاه های دارای بیش از ۵۰ نفر کارگر ۲۵ تا ۱۵۰ میلیارد ریال تسهیلات تعلق می گیرد.

کد خبر 4236035

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha