پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۵۴

درس‌گفتارهای مجازی دوره زمستانه مدرسه آفاق؛

ثبت نام دوره مجازی درسگفتارهای «ما و علوم انسانی» آغاز شد

ثبت نام دوره مجازی درسگفتارهای «ما و علوم انسانی» آغاز شد

ثبت نام دوره مجازی درسگفتارهای «ما و علوم انسانی» درس‌گفتارهای مجازی دوره زمستانه مدرسه آفاق آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجموعه درس‌گفتارهایی که با عنوان «ما و علوم انسانی» به‌صورت آموزش مجازی آماده شده است، منتخبی از بهترین گفتارهایی است که در طول سه سال گذشته تحت عنوان «طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی» توسط قطب علوم انسانی دفتر تبلیغات اسلامی با حضور نزدیک به هزار نفر از دانشجویان عزیز از سراسر کشور و از رشته‌های مختلف برگزار شده است.

نگاهی که به علوم انسانی در این مجموعه گفتارها وجود دارد بدون شک با آنچه هر روز و هفته و ماه و سال در دانشکده‌های علوم انسانی در سراسر کشور تدریس می‌شود فاصله دارد. مخاطبان این گفتارها با ایده‌ها و دغدغه‌های اندیشمندانی آشنا می‌شوند که در طول دهه‌های گذشته به «علوم انسانی بومی» اندیشیده‌اند؛ اندیشمندانی که تلاش کرده‌اند به دو سؤال توجه ویژه داشته باشند. اول اینکه معارف و آموزه‌های دین چه نقش و تأثیری در علوم انسانی ما دارد یا می‌تواند داشته باشد؟ دوم اینکه موقعیت و موقف جغرافیایی تاریخی که باعث شده تا ما مسائل و مشکلات خاص خود را داشته باشیم چه تفاوتی در علوم انسانی ما با علوم انسانی موجود و رایج در جهان ایجاد می‌کند؟

گفتارهای منتخب در دو بخش «علوم انسانی مدرن» و «علوم انسانی اسلامی» تنظیم و ارائه شده است که مجموعاً مشتمل بر ۱۳ عنوان سرفصل و بالغ بر ۳۰ ساعت برنامه آموزشی است.

حضرات آیات و حجج اسلام: اعرافی، میرباقری، پارسانیا، سبحانی، خسروپناه، پیروزمند، واعظی، عبداللهی و رهدار و همچنین آقایان دکتر: حدادعادل، گلشنی، رجبی، زیباکلام، طالب‌زاده، کچویان، زرشناس، مقدم‌ حیدری و عبدالکریمی از جمله اساتید این دوره علمی می‌باشند.

زمان ثبت‌نام تا ۱۵ اسفند خواهد بود و متقاضیان می‌توانند از طریق سایت www.afaghehekmat.ir  در دوره ثبت نام کنند.

برای شرکت‌کنندگان در دوره بعد از آزمون پایانی، گواهی پایان دوره معتبر مشترک از طرف دانشگاه باقرالعلوم(ع) و مؤسسه آفاق حکمت صادر خواهد شد.

به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر به کانال afaghehekmat@ مراجعه یا با شماره تلفن ۰۹۱۰۹۹۸۸۱۱۳ تماس حاصل فرمایید.

کد خبر 4236454

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha