به گزارش خبرنگار مهر، حسین احمدی ظهر یکشنبه در نخستین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان گلستان که ویژه نوروز ۹۷ در گرگان برگزار شد، اظهار کرد: طرح نوروزی امدادو نجات در گلستان از تاریخ ۲۵ اسفند سال ۹۶ آغاز می شود و تا ۱۵ فروردین سال ۹۷ ادامه دارد.
وی از استقرار ۳۲ پست و پایگاه جمعیت هلالاحمر در گلستان خبر داد و اظهار کرد: در این ایام روزانه از ۱۰۲ امدادگر و ۱۹۲ نیروی داوطلب بهره می بریم و به طور کلی حدود سه هزار و ۱۸۰ امدادگر در این ایام حضور دارند.
احمدی اظهار کرد: در استان گلستان ۴۷۵ کیلومتر مسیر اصلی و دوبرابر این مقدار مسیر فرعی داریم و ما علاوه بر مسیرهای اصلی در مسیرهای فرعی هم پایگاه خود را برپا می کنیم چراکه حوادث در مسیرهای فرعی رخ می دهد.
وی افزود: علاوه بر اداره کل هواشناسی هر دستگاهی که تمایل داشته باشد می تواند از امکانات جمعیت هلال احمر گلستان بهره مند شود.
احمدی گفت: در زمان های معمول برای امداد و نجات ما با ۲۶ پست ورود پیدا می کنیم اما در ایام عید نوروز با ۳۲ پست ورود می کنیم.
وجود ۶ پد بالگرد در گلستان
وی ادامه داد: از مردم خواهش می کنیم در هر حادثه ای که رخ داد علاوه بر تماس با ۱۱۰ و ۱۱۵ با ۱۱۲ هم تماس بگیرند و چنانچه تلفن همراه هم خاموش باشد این تماس برقرار می شود.
احمدی گفت: در حال حاضر ۶ پد بالگرد در استان داریم که سه پد آن مستقر شده است.
نظر شما