پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ اسفند ۱۳۹۶، ۱۰:۲۶

مدیرکل اداره دیجیتال‌سازی ایالت راینالد فالتس آلمان:

علاقه زیادی برای ایجاد روابط تجاری بین ایران و آلمان وجود دارد

علاقه زیادی برای ایجاد روابط تجاری بین ایران و آلمان وجود دارد

کرج - مدیرکل اداره نوآوری و دیجیتال‌سازی ایالت راینالد فالتس آلمان گفت: علاقه زیادی برای ایجاد روابط تجاری بین ایران و آلمان وجود دارد لذا درصدد توسعه روابط تجاری خود با ایران هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، جو وینگارتن در نشست مشترک هیئت تجاری کشور آلمان با فعالان اقتصادی البرز که صبح دوشنبه در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی به‌واسطه حضور در کشور ایران، اظهار کرد: در بازدید از نمایشگاه توانمندی تولیدی صنعتی و خدماتی استان البرز که در اتاق بازرگانی این استان جانمایی شده است، تحت تأثیر قرار ظرفیت‌های ویژه این منطقه قرار گرفتیم.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه آثار صنعتی، صنایع شیمیایی و ماشین‌سازی تولیدی در استان به نمایش گذاشته‌شده است، افزود: علاقه‌مند به ایجاد روابط اقتصادی بین ایران و آلمان ازجمله استان توانمند البرز هستیم.

مدیرکل اداره نوآوری و دیجیتال‌سازی ایالت راینالد فالتس آلمان بیان کرد: علاقه زیادی برای ایجاد روابط تجاری بین ایران و آلمان وجود دارد لذا درصدد توسعه روابط تجاری خود با ایران هستیم.

جو وینگارتن با تأکید بر اینکه در راستای سیاست اتحادیه اروپا حرکت می‌کنیم، گفت: برجام امضاشده مبنای خوبی برای شکل‌گیری آینده تجاری دو کشور ایران و آلمان خواهد بود، تحریم‌های صورت گرفته علیه ایران را  به دید انتقادی می‌نگریم و مایل هستیم اهرم‌های تجاری خوبی بین دو کشور ایجاد شود.

مدیرکل اداره نوآوری و دیجیتال‌سازی ایالت راینالد فالتس آلمان تصریح کرد: در تلاش هستیم برای جهان بزرگ سیاست، روابط تجاری بین دو استان راینالد فالتس و البرز را توسعه بخشیم و به دنبال همیاری و شریک متقابل هستیم.

کد خبر 4237350

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha