پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ اسفند ۱۳۹۶، ۱۳:۲۰

برلوسکنی: ایتالیایی‌ها باید خودشان رئیس جمهور را انتخاب کنند

برلوسکنی: ایتالیایی‌ها باید خودشان رئیس جمهور را انتخاب کنند

رهبر حزب «فورزا ایتالیا» بر لزوم انتخاب مستقیم رئیس جمهور این کشور از سوی مردم این کشور تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «سیلویو برلوسکنی» رهبر حزب «فورزا ایتالیا» گفت زمان آن رسیده که مردم ایتالیا به دست خودشان رئیس جمهور را انتخاب کنند.

وی در گفتگو با شبکه ۵ تلویزیون ایتالیا با اشاره به برگزاری انتخابات پارلمانی این کشور در روز یکشنبه آینده تاکید کرد در صورتی که حزبش در این انتخابات پیروز شود، اصلاح قانون اساسی را در دستور کار خود قرار می دهد.

برلوسکنی تاکید کرد اگر حزبش رای بیاورد، طرح تغییر قانون اساسی با امکان تعیین رئیس جمهور توسط مردم را به رای خواهد گذاشت.

در حال حاضر رئیس جمهور ایتالی توسط مجلسین و در اجلاس مشترک اعضای آنها انتخاب می‌شود.

نخست وزیر پیشین ایتالیا یادآور شد: طبق نظرسنجی ها حزب فورزا ایتالیا ۴۰ درصد آرای انتخاباتی را کسب خواهد کرد اما این میزان برای در راس قدرت بودن یک حزب کافی نیست.

به گفته وی میان به قدرت رسیدن یک حزب با اقلیت آرا و کسب مقتدرانه قدرت با آرای بالا تفاوت بسیاری وجود دارد.

این در حالی است که بیشتر دولت هایی که در ایتالیا روی کار می آیند به دلیل ناتوانی در کسب اکثریت آرا، ناچار به ائتلاف با دیگر احزاب شده و قدرت اجرایی چندانی ندارند.

گفتنی است از زمان اعلام جمهوری در ایتالیا در ۷۲ سال پیش تا کنون ۶۴ دولت تشکیل شده که بیشتر آنها دوام بسیار اندکی داشته اند.

کد خبر 4237621

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha