پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ آذر ۱۳۸۵، ۱۵:۲۰

وزیر امورخارجه انگلیس :

ترکیه باید به تمام شروط پیوستن به اتحادیه اروپا عمل کند

وزیر امورخارجه انگلیس با بیان حمایت کشورش از پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا، بر ضرورت عمل کردن آنکارا به تمام خواسته های اروپا در این زمینه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه تاگس اشپیگل،"مارگارت بکت " در سخنانی در مجلس انگلیس همچنین تصریح کرد : ترکیه می تواند به عنوان عضو موثری برای اتحادیه اروپا بشمار آید .

وزیر امورخارجه انگلیس با بیان اینکه ترکیه کشور قدرتمندی در اتحادیه اروپا خواهد بود، خاطر نشان کرد : انگلیس از عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا حمایت کرده و در این مسیر اقدامات لازم را انجام خواهد داد .

"بکت" با مثبت ارزیابی کردن رویکرد کمیسیون اروپا به عضویت ترکیه در این اتحادیه گفت : با این وجود ترکیه باید به تمام موارد خواسته شده عمل کرده و آنها را محقق کند.

 این درحالی است که هفته گذشته نیز "تونی بلر" نخست وزیر انگلیس با سفر به ترکیه در دیدار با " رجب طیب اردوغان" همتای ترک خود بر لزوم تحقق خواسته های اتحادیه اروپا در مسیر عضویت این کشور تاکید کرد .

مقام های اتحادیه اروپا اگرچه از اکتبر 2003 میلادی مذاکره بر سر پیوستن ترکیه به این اتحادیه را آغاز کرده اند، اما در عین حال معتقدند که عضویت این کشور به حداقل 10 سال زمان نیاز دارد.

کد خبر 423785

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha