به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «گنادی گاتیلوف» نماینده دائم روسیه در دفتر سازمان ملل و سایر سازمان های مستقر در ژنو، اظهار داشت که سازمان ملل باید قدرت های سازنده ای که در مورد سرنوشت کشورشان نگران هستند و نه فقط منافع لحظه ای برایشان مهم است را برای کار بر روی قانون اساسی جدید سوریه، جذب کند.
وی گفت: ما معتقدیم که سازمان ملل علاوه بر اراده سیاسی باید خرد خود را برای تلاش در راستای تعامل با قدرت های سازنده ای که نگران سرنوشت کشورشان هستند در روند کار قانون اساسی جدید سوریه به نمایش بگذارد.
این دیپلمات روس ادامه داد: روند پیشرفت کمیسیون قانون اساسی هم اکنون پیش از آن آغاز شده است و سه کشور تضمین کننده صلح در سوریه که روسیه، ترکیه و ایران هستند در این خصوص درحال کار هستند. انتخاب نامزدها نیز در حال انجام است.
گاتیلوف در ادامه گفت: مشکلات زیادی در این مسیر وجود دارد. ما شاهد هستیم که بخش زیادی از معارضان سوری به خصوص افراطی ترین آنها، همچنان به اقدامات غیرقابل قبول اصرار دارند که این مسئله پیش شرط ها برای شروع مذاکرات با دولت سوریه را تضعیف می کند.
نظر شما