پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ اسفند ۱۳۹۶، ۰:۲۸

نماینده ولی فقیه در اردبیل:

قره باغ بااعتقاد دینی پس گرفتنی است/تلاش آمریکا در اجرای رفراندوم

قره باغ بااعتقاد دینی پس گرفتنی است/تلاش آمریکا در اجرای رفراندوم

اردبیل- نماینده ولی فقیه در استان اردبیل گفت: ایران مشکل قره باغ را از آن خود می داند و با اعتقاد دینی می توان آن را پس گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید حسن عاملی شامگاه دوشنبه در دیدار با اعضای تشکیلات آزادی قره باغ از کشورهای روسیه، گرجستان، ترکیه و آذربایجان تصریح کرد: قره باغ بخشی از آذربایجان بوده و برگزاری رفراندوم در خصوص آن پذیرفته نیست.

وی افزود: اینکه آمریکا و استکبار به دنبال برگزاری رفراندوم است تنها به دلیل منافع شخصی و در هم ریختن عزت آذربایجان است.

نماینده ولی فقیه در استان به اشتراکات فرهنگی ایران و آذربایجان اشاره کرد و بیان داشت: در مصیبت وارده در جنگ قره باغ خود را همراه برادران آذری می دانیم.

عاملی با تاکید به اینکه در طول تاریخ تشویق ملت ها برای برگزاری رفراندوم با هدف خرد کردن کشور ها و استعمار آن ها است، ادامه داد: از جمله در موضوع بحرین آمریکا شاه ایران را مجبور به برگزاری رفراندوم کرد.

عاملی با یادآوری اینکه بحرین یکی از استان های ایران بود، تصریح کرد: آمریکا، انگلیس و فرانسه برای استقرار قوای خود نیازمند بحرین بود و به همین دلیل موضوع رفراندوم مطرح شد.

وی متذکر شد: در سودان نیز شاهد رفراندوم بودیم و امروز از برگزاری آن در آذربایجان اخباری به گوش می رسد که مورد قبول نیست.

امام جمعه اردبیل خواستار توجه به اهداف استکبار در برگزاری رفراندوم شد و افزود: لازم است رسانه های آذری نیز اهمیت موضوع را انعکاس دهند.

رئیس تشکیلات آزادی قره باغ در آذربایجان نیز در این دیدار به هجمه های متعدد استکبار به جهان اسلام اشاره کرد.

عاکف نقی تصریح کرد: در مقابل این هجمه ها تنها با اتحاد و انسجام کشورهای اسلامی می توان ایستادگی کرد.

وی با اشاره به جنگ قره باغ و کشتار مردم آذربایجان در فاجعه خوجالی ادامه داد: این فاجعه توسط ارمنستان و با تحریک آمریکا انجام شد و چند صد شهید داشتیم.

رئیس تشکیلات آزادی قره باغ در آذربایجان متذکر شد: بی شک خاک جدا شده آذربایجان به این کشور برمی گردد و بی شک برادران ایرانی نیز یاری گر ما خواهند بود.

کد خبر 4238061

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha