به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره اطلاع رسانی روابط عمومی سازمان کارگزاران بورس فلزات تهران، تالار این بورس در روز سه شنبه شاهد جمعا یک هزار و 650 تن عرضه و در مقابل 980 تن تقاضا برای محصولات فوق الذکر بود.
در گروه محصولات آلومینیومی 520 تن انواع شمش آلومینیوم به ارزش 16 میلیارد و 177 میلیون و 300 هزار ریال در 4 رینگ معاملاتی به صورت نقدی معامله شد که از لحاظ حجم و ارزش به ترتیب 86/92 و 22/64 درصد از کل معاملات در این روز را به خود اختصاص داد.
همچنین در روز سه شنبه در گروه محصولات کنسانتره مولیبدن نیز مقدار 40 تن سولفور مولیبدن در 3 رینگ معاملاتی جداگانه به ارزش 9 میلیارد و 12 میلیون و 460 هزار ریال به صورت نقدی معامله شد که از لحاظ حجم و ارزش به ترتیب 14/7 و 78/35 درصد از کل معاملات در این روز را به خود اختصاص داد.
در همین روز در گروه محصولات فولادی با وجود عرضه یک هزار تن انواع میلگرد به دلیل فقدان تقاضا هیچگونه داد و ستدی در این گروه انجام نشد.
در روز جاری در گروه محصولات مس و روی هیچگونه عرضه ای صورت نگرفت.
نظر شما