پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۹ اسفند ۱۳۹۶، ۱۲:۱۵

اولین جلسه تمرین تیم فوتبال نساجی با نکونام برگزار شد

اولین جلسه تمرین تیم فوتبال نساجی با نکونام برگزار شد

سرمربی جدید تیم فوتبال نساجی قائمشهر صبح امروز در اولین جلسه تمرین این تیم حضور یافت تا نساجی اولین تمرینش با نکونام را انجام دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرانجام مسئولین باشگاه نساجی تصمیم خود را گرفتند تا جواد نکونام بعد از پاشازاده و مهابادی سومین سرمربی فصل این تیم باشد. نکونام شب گذشته با مسئولین این باشگاه به توافق نهایی رسید تا بعنوان سرمربی جدید این تیم معرفی شود.

امروز اولین جلسه تمرین تیم نساجی با حضور جواد نکونام برگزار شد. نساجی در هفته بیست و ششم این مسابقات میزبان مس کرمان است. این تیم در پایان هفته بیست و پنجم با ۴۱ ا متیاز در رده پنجم جدول قرار دارد. 

کد خبر 4239583

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha