رضا دادویی طراح و مدیر ویژه برنامه «شب شنبه ها» در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه های آینده این پروژه موسیقایی بیان کرد: طبق برنامه ریزی هایی که انجام گرفته بود روز شنبه دوازدهم اسفند برنامه های «سمفونی نابودی» با حضور گروه های «تشدید» و «۵ گرم»، «داستان بی پایان» با حضور گروه های «satura»و «out of nowhere» ، »غروب روز مبادا» با حضور گروه «پادرا» و «نجوای جنون آمیز» با حضور گروه های «chinod» و «negative pole» در پردیس تئاتر شهرزاد اجرا شد که خوشبختانه به لحاظ محتوایی توانست رضایت مخاطبان را فراهم کند.
وی درباره برنامه های آینده ستاد برگزاری پروژه «شب شنبه ها» در سال ۹۷ توضیح داد: ما خیلی دنبال این هستیم که گروه های متنوع تری را در ژانرهای مختلف برای اجرای برنامه در پروژه «شب شنبه ها» داشته باشیم اما متاسفانه در حوزه موسیقی سنتی که خودم به آن علاقه بسیار فراوانی دارم، هنرمندان فعال این عرصه به دلیل برخی از بازخوردهای غیر مقبولی که در حاشیه برخی از برنامه ها دریافت کردند، چندان رغبت نمی کنند که شرایط حضور در اجراها را بپذیرند. به همین جهت این گروه های فعال موسیقی تلفیقی هستند که تمایل دارند کنسرت هایی را در اجراهای ما داشته باشند.
طراح و مدیر ویژه برنامه «شب شنبه ها» ادامه داد: ما بسیار مایلیم که در نوع چینش گروه های شرکت کننده در پروژه شب شنبه ها تغییرات محتوایی صورت گیرد، اتفاقا در این زمینه همه برنامه هایی داریم که پس از قطعی شدن درباره آنها اطلاع رسانی لازم را انجام خواهیم داد. جالب اینجاست که برای برگزاری کنسرت هایی که فعلا با این سبک و سیاق میزبان مخاطبان است ما تا شش ماه آینده نیز سالن خالی برای گروه های متقاضی نداریم چرا که از هم اکنون برنامه ها و جدول اجراهای ما تا شش ماه آینده بسته شده است اما امیدوارم ماجرای برگزاری «شب شنبه ها» به سمتی هدایت شود که سبک ها و گونه های متنوع تری به ویژه در حوزه موسیقی اصیل ایرانی در برنامه ها گنجانده شود.
وی همچنین از طراحی برای برگزاری یک فستیوال ویژه موسیقی خبر داد و افزود: برای سال آینده در تدارک برگزاری فستیوالی هستیم که به نوعی پوشش دهنده بخش های برگزار نشده جشنواره های موسیقی جوان یا جشنواره موسیقی فجر است به این منظور که در این فستیوال جدید طراحی شده آن دسته از هنرمندان جوان و مستعدی که سبک کاری آنها در جشنواره های موسیقی جوان و فجر حضور نداشته یا کمتر حضور دارند، می توانند در حوزه هایی چون موسیقی الکترونیک و موسیقی تلفیقی آثار خود را در چنین فستیوالی ارائه دهند. این در حالی است که معرفی نفرات برگزیده فستیوال صرفا در حوزه نوازندگی و آهنگسازی نیست بلکه ما در این مجموعه به نکاتی چون تنظیم و ارکستراسیون نیز توجه داشته ایم که امیدوارم بتواند فضای خوبی را برای هنرمندان موسیقی فراهم کند.
این نویسنده و کارگردان تئاتر در پایان صحبت های خود به تلاش برای تولید و اجرای یک پرفورمنس – موسیقی پرهزینه و سنگین برای اجرا در سال آینده خبر داد و گفت: مشغول برنامه ریزی یک کار پرهزینه و بزرگ برای پاییز سال بعد در تالار وحدت هستیم که به معنای واقعی کلمه دربرگیرنده واژه «پرفورمنس – موسیقی » است که در آن چند خواننده مطرح با همراهی یک ارکستر ویژه در کنار یک بخش تئاتری ویژه که همه اینها در هم تنیده شده اند قرار است اثری را روی صحنه ببرند. اجرای این پروژه که فعلا ترجیح می دهم درباره جزییات آن موضوعی را مطرح نکنم نیازمند شش ماه کار اجرایی است که اگر برنامه ریزی ها طبق زمان بندی پیش رود، تمرین های آن از تابستان آغاز می شود.
نظر شما