پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۳:۳۷

معاون آموزشی وزارت علوم:

۱۰درصد دانشجویان تحت آموزش الکترونیکی هستند

۱۰درصد دانشجویان تحت آموزش الکترونیکی هستند

معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه ۱۰درصد دانشجویان تحت آموزش الکترونیکی هستند، گفت: آموزش الکترونیکی بیشتر در دوره جوانی رخ می دهد که باید به آن توجه ویژه ای داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مجتبی شریعتی نیاسر در دوازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی که امروز در دانشگاه تهران در حال برگزاری است، با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰ هزار هیات علمی و ۲هزار و پانصد مراکز آموزشی وجود دارد، اظهار کرد: اما ۱۰ درصد از این جمعیت از دوره های آموزشی غیر حضوری یا الکترونیکی بهره می برند.

وی با بیان اینکه ما در به کار گیری از شیوه های جدید یادگیری نواوری های لازم را نداشتیم، گفت: در حال حاضر روش های آموزشی دوره های درسی در کشور ما با ۵۰ سال پیش تفاوتی نمی کند و نیاز به اقدام جدی در این زمینه با بهره گیری از روش های به کار رفته در کشور های پیشرفته دیده می شود.

وی با بیان اینکه آمار نشان می دهد سن اصلی استفاده از آموزش الکترونیک ۱۶-۲۴ است، گفت: این نشان می دهد که ما با دوره جوان سروکار داریم و بهره گیری از دوره های آموزش الکترونیک در سنین پایین رخ می دهد.

شریعتی نیاسر تصریح کرد: آموزش‌های مجازی قطعا دارای امتیازات بسیاری است که اگر به آن‌ها بها بدهیم، مطمئنا نجات بخش خواهد بود و ما معتقد هستیم این نوع آموزش‌ها باید بتواند در همه مقاطع و رشته‌های تحصیلی ورود پیدا کند،‌ اما همانطور که تاکید کردم باید خلاء و زیرساخت‌های آن تامین شود.

وی با تاکید براینکه باید تلاش کنیم دانش آموز مجازی در همه جای کشور جایگاه خودش را پیدا کند، گفت: باید فقر علمی را از بین ببریم و نگذاریم که رفاه فرهنگی مانع رفاه آموزشی شود.

به گفته وی، از نظر قانونی همه دانشگاه‌ها در صورت تامین زیرساخت‌ها و ملزومات آموزش‌های مجازی می‌توانند همه دوره‌های این نوع آموزش‌ها را راه‌اندازی کنند.

 شریعتی نیاسر خاطرنشان کرد: در حال حاضر فارغ‌التحصیلان دانشگاه پیام نور که دوره‌های مجازی را طی می‌کنند به خوبی در مقاطع تحصیلی بالاتر ورود پیدا کرده و نشان می‌دهد این نوع آموزش‌ها در اصل بسیار کارآمد و موثر نیز هستند.

کد خبر 4242765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha