پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۲:۴۸

"یادمان شهدای گمنام" شهرک استقلال به بهره برداری رسید

"یادمان شهدای گمنام" شهرک استقلال به بهره برداری رسید

معاون فنی و عمران منطقه۲۱ از اتمام مراحل ساخت "یادمان شهدای گمنام" بوستان شهرک استقلال ورودی غربی پایتخت به منظور گرامیداشت یاد و خاطره این شهیدان گرانقدر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شهریار مهرافشار معاون فنی و عمران این منطقه با بیان خبر فوق گفت: بوستان شهرک استقلال واقع در ناحیه دو منطقه۲۱ در زمستان سال۹۵ میزبان ۲شهید گمنام هشت سال دفاع‌مقدس بود و با توجه به جایگاه و مقام شامخ این شهدای گرانقدر، سعی بر این بوده تا پس از بررسی دقیق و طراحی نوین با ساخت یادمانی با معماری ایرانی‌ـاسلامی در ارتفاعی بالغ بر ۱۴متر؛ یاد و خاطره این دلیرمردان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گرامی داشته شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه بوستان شهرک استقلال سومین مکان در منطقه۲۱ پس از یادمان های شهرک پاسداران تهرانسر و شهرک غزالی بوده که دارای المانی مانا ویژه گرامیداشت مقام شامخ شهدای گرانقدر ایران اسلامی است، افزود: این المان به شکلی طراحی شده که از محور بزرگراه آزادگان قابل رؤیت است و همچنین در فضای اطراف آن محوطه‌ای سرپوشیده حدوداً ۱۲۰ الی ۱۳۰‌مترمربعی در نظر گرفته شده که شهروندان و دوستداران شهدا بتوانند مراسم ویژه مذهبی و مناجات‌های خود را در مجاورت جایگاه قبور شهدای گمنام پارک استقلال برگزار کنند.

مهرافشار در خاتمه خاطرنشان کرد: پس از جلسات متعدد و مستمری که با سازمان نوسازی و زیباسازی شهرداری تهران و هیات امنای شهرک استقلال و شورایاری این محله برگزار شد، پروژه احداث المان یادمان شهدای گمنام با همکاری و مشارکت سازمان زیباسازی و معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه۲۱ اجرایی شد و به اتمام رسید.

کد خبر 4242853

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha