پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۴ اسفند ۱۳۹۶، ۸:۰۳

رئیس اداره اوقاف ساری خبر داد:

ثبت ۸ فقره وقف جدید در ساری

ثبت ۸ فقره وقف جدید در ساری

ساری - رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ساری از ثبت ۸ فقره وقف جدید در این شهرستان خبر داد.

علی سلطانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هشت فقره وقف جدید در این شهرستان ثبت‌شده است، گفت: سعید سعیدی یک قطعه زمین کشاورزی در کیاسر را برای عزاداری حضرت زهرا(س) و امام حسین(ع) وقف کرده است.

سلطانی افزود: اهالی کوی طالقانی منطقه «پایین دزا» زمینی به مساحت ۲۷۳ مترمربع برای ساخت مکان مذهبی و همچنین کربلایی باقر عباسی زمینی به مساحت ۲۰۰ مترمربع را برای مسجد و حسینیه حضرت ابوالفضل(ع) در روستای «کجارستاق» وقف کرده‌اند.

وی گفت: جعفر محمدی یک قطعه زمین به مساحت ۲۱۳ مترمربع را  برای ساخت زینبیه در روستای «ازنی» وقف کرده است.

رئیس اوقاف شهرستان ساری با بیان اینکه اسماعیل شیخی کیاسری یک قطعه زمین به مساحت ۱۲۲۰ مترمربع را برای برگزاری مراسم شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در روستای چالوس وقف کرده است، افزود: سید روح اله قدیری یک قطعه زمین به مساحت ۱۰۲۰ مترمربع در روستای «امره» را وقف بر هزینه تحصیلی و مخارج علمی افراد بی‌بضاعت روستای «امره» و حومه کرده است.

وی از وقف یک قطعه زمین به مساحت ۹۷.۸۲ مترمربع در منطقه «پائین دزا» ساری برای امور فرهنگی در «امامزاده عباس» توسط محترم بریمانی خبر داد و گفت: همچنین یک قطعه زمین به مساحت ۸۴.۳۶ مترمربع در بلوار کشاورز منطقه «پایین دزا» ساری برای ساخت مرکز قرآنی وقف شده است.

کد خبر 4243540

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha