پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ اسفند ۱۳۹۶، ۲۳:۴۱

نماینده فائو در ایران خبرداد:

ورود «فائو» به بازسازی کشاورزی مناطق زلزله‌زده ایران

ورود «فائو» به بازسازی کشاورزی مناطق زلزله‌زده ایران

فائو در نظر دارد با اعزام نمایندگان خود به کرمانشاه، به منظور بررسی مناطق زلزله زده و تعیین نیازهای بخش کشاورزی و دامپروری این مناطق، اقداماتی جهت کمک رسانی به این بخش انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، رائو ماتا، نماینده موقت فائو (سازمان بین المللی خواربار و کشاورزی ملل متحد) در ایران گفت: فائو در نظر دارد برای کمک به امور مربوط به بازسازی مناطق زلزله زده در بخش کشاورزی و دامپروری، با همکاری دولت جمهوری اسلامی ایران و از طریق وزارت جهاد کشاورزی اقداماتی را انجام دهد.

به گفته وی، فائو با همکاری دولت جمهوری اسلامی ایران به دنبال یافتن راه حل های درازمدت و پایدارتر برای مقاوم سازی در برابر زلزله است.

ماتا ضمن تشکر از وزیر جهاد کشاورزی که زمینه این همکاری را فراهم کرده، تصریح کرد: در سفر به کرمانشاه قرار است، بررسی هایی صورت بگیرد و با کسب اطلاعات میزان خسارت و نیازها در زیربخش های مختلف شامل، کشاورزی، دامپروری، مرغداری، آبیاری و زیرساخت های بخش کشاورزی مشخص شود.

نماینده موقت فائو در ایران افزود: جزئیات همکاری بعد از ارزیابی منطقه مشخص خواهد شد، اما این همکاری در همه زمینه ها می تواند صورت بگیرد.

همچنین ماتیاس مولت مشاور فنی و متخصص ارزیابی خسارات و نیازها بعد از وقایع فائو در گفتگو با خبرنگار ما خاطرنشان کرد: هدف ما از سفر به کرمانشاه، داشتن ارزیابی روشنی از خسارات با کمک همکاران و مقامات در مرکز است تا مشخص شود در چه زمینه هایی می توانیم کمک های پایدار جهت تداوم کشاورزی و دامپروری در منطقه داشته باشیم.

کد خبر 4244483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha