پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ آذر ۱۳۸۵، ۱۲:۵۵

حوزه های علمیه استان کرمانشاه - 5 / مدیر حوزه علمیه امیر المومنین(ع) صحنه خبر داد :

ارائه درخواست گسترش فضای آموزشی حوزه علمیه صحنه به رئیس جمهور

ارائه درخواست گسترش فضای آموزشی حوزه علمیه صحنه به رئیس جمهور

حوزه علمیه امیرالمومنین (ع) صحنه به گسترش فضای آموزشی نیازمند است که در سفر رئیس جمهور به این شهر، این درخواست به وی ارائه شد.

مدیر حوزه علمیه امیرالمومنین (ع) صحنه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر گفت : این حوزه علمیه از سال 69 فعالیت خود را آغاز کرده و هم اکنون 25 طلبه در پایه های 1 و 3 در آن مشغول به تحصیل هستند که 16 نفر از آنان در سال جاری پذیرش شده اند. تمامی این افراد نیز در 6 حجره این مدرسه سکونت دارند.

حجت الاسلام علی بهمنی افزود: یک دستگاه رایانه، 7 استاد، کتابخانه ای با 1500 کتاب از امکانات دیگر این حوزه است. استقبال از حوزه علمیه بسیار مناسب است به طوری که از بیش از 40 نفر از پذیرفته شدگان سال جاری امتحان ورودی تنها 16 نفر پذیرش شدند.

وی افزود: این حوزه علمیه نیازمند توسعه فضاهای آموزشی است و زمین مناسب این توسعه نیز آماده است حتی نقشه ساختمان نیز تنظیم شده است ولی کمبود امکانات مالی ساخت مکان جدید را با مشکل مواجه ساخته است. این مشکل نیز در نامه ای به رئیس جمهور در سفر به این شهر توسط امام جمعه به وی ارائه شده است که امیدواریم با مساعدت ریاست جمهور امکان توسعه حوزه علمیه صحنه فراهم شود.

کد خبر 424499

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha