به گزارش خبرنگار مهر، علیمحمد ذوالفقاری صبح امروز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگاران در تبریز با اشاره به اینکه اعتبارات دولتی که در اختیار کمیته امداد امام خمینی(ره) حتی جوابگوی نیازها و مایحتاج مددجویان هم نیست، اظهار داشت: تحصیل، بهداشت، اشتغال، معیشت، جهیزیه و مسکن از جمله نیازهای اولویتدار مددجویان تحت پوشش کمیته امداد بهحساب میآید.
وی افزود: در جامعهای زندگی میکنیم که باید کمک به فقرا و نیازمندان همانگونه که انتظار داریم به دغدغه عمومی در جامعه تبدیل شود چراکه اگر مردم دغدغه تأمین نیازهای نیازمندان را داشته باشند از این طریق میتوان کمکهای مردمی را جمعآوری و حداقل بخشی از نیازها و مشکلات فقرا و نیازمندان را حل کرد.
معاون کمیته امداد امام خمینی(ره)، شناسایی نیازمندیهای مددجویان تحت پوشش را از رویکردهای این نهاد انقلابی عنوان کرد و یادآور شد: کمیته امداد همواره نیازمندیهای مددجویان تحت پوشش را به طول کامل شناسایی میکند و برای تأمین نیازها متناسب با اعتبارات دولتی و کمکهای مردمی برنامهریزی میکند این در حالی است که اگر تنها بر اعتبارات دولتی ناچیز متکی باشیم نمیتوانیم بر مشکلات مددجویان غلبه کنیم.
ذوالفقاری بر لزوم بهرهگیری از ظرفیتهای خیرین و افراد نیکوکار تأکید کرد و گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) همواره رویکردش استفاده از ظرفیتها و تواناییهای افراد نیکوکار، خیرین بزرگوار و مؤسسات خیریه است.
وی بابیان اینکه اشتغال تنها یکی از محورهایی است که میتواند خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) را به استقلال اقتصادی برساند، تأکید کرد: سعی و تلاش کمیته امداد بر این است تا با ایجاد زمینه و بسترسازی خانوادههای تحت پوشش را به خودکفایی برساند بهطوری که رویکرد اصلی این است تا بعد از آنکه این خانوادهها به خودکفایی رسیدند از چرخه حمایتی نهاد خارج شوند.
معاون کمیته امداد امام خمینی(ره) با تأکید بر اینکه کمیته امداد سعی میکند تا خانوادهها بیشتر از آنچه که فکر میشود در چرخه حمایت باقی نمانند، خاطرنشان کرد: هر چند شاید اینطور گفته شود کمیته امداد سعی میکند حمایتی نکند ولی هراندازه که زمان حضور خانوادهها در چرخه حمایتی به درازا بی انجامد در واقع شأن و منزلت و عزت مددجویان مغایرت میکند و از طرفی ما دوست نداریم تا عزت و شأن مددجویان خدشهدار شود.
نظر شما