به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد رضایی در مراسم کاشت نهال در اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی بیان کرد: کاشت درخت جزو صدقات جاریه و باقیات صالحات به شمار می رود.
وی با بیان اینکه در آیات و روایات به کاشت درخت سفارش زیادی شده است، افزود: طبق روایتی از امام صادق (ع)، «درخت بکارید و کشاورزی کنید که هیچ عملی از آن حلال تر و پاکیزه تر نیست».
حجت الاسلام رضایی بیان کرد: پیامبر اکرم (ص) نیز می فرمایند: «هرکس درختی بکارد و از آن حفاظت کند تا ثمر دهد، خداوند به اندازه ثمره آن به وی پاداش خواهد داد».
وی با بیان اینکه هر کار خیری اجر و ارزش بالایی دارد، گفت: در منابع اصیل روائی اسلام نیز به توجه انبیای الهی به کشاورزی و درختکاری اشاره زیادی شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی بیان کرد: همچنین امام صادق (ع) نیز می فرمایند: «خداوند هیچ پیامبری را مبعوث نکرد مگر به زراعت پرداخت».
وی بیان کرد: سنت حسنه کاشت درخت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چراکه درخت سرمایه ای برای آیندگان بوده و نسل امروز و فردا می توانند از فواید آن استفاده لازم را ببرند.
نظر شما