به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام مجید فاطمی ارفع ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیش از۲۱۵۰ نفر از اساتید ایثارگر و طلاب بسیجی حوزه علمیه خراسان با هدف حفظ نام و یاد شهدا و احیای فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت با حضور در سرزمین راهیان نور، میهمان مناطق عملیاتی خواهند بود.
وی ادامه داد: قرار است کاروانهای طلاب بسیجی و اساتید ایثارگر حوزه علمیه خراسان با عنوان «ملک آسمانی» به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس اعزام شوند.
مسئول سازمان بسیج طلاب و اساتید حوزه علمیه خراسان رضوی با اشاره به اینکه این کاروانها به همت سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون خراسان و مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان به سرزمین راهیان نور اعزام میشوند گفت: در مرحله اول اعزام بیش از ۲۰۰۰ نفر از طلاب حوزه علمیه خراسان در قالب ۲۵ کاروان از ۲۰ اسفندماه لغایت ۱۵ فرودین ماه سال ۹۷ در مناطق عملیاتی و یادمان شهدا حضور مییابند.
فاطمی ارفع یادآور شد: همچنین در مرحله دوم نیز بیش از ۱۵۰ نفر از اساتید ایثارگر به همراه خانواده از ۲۱ تا ۲۷ اسفندماه میهمان مناطق عملیاتی و یادمان شهدا خواهند بود.
نظر شما