پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ اسفند ۱۳۹۶، ۱۲:۳۳

مسئول بسیج طلاب خراسان رضوی خبرداد؛

اعزام ۲۱۵۰ طلبه خراسان رضوی به مناطق عملیاتی دفاع مقدس

اعزام ۲۱۵۰ طلبه خراسان رضوی به مناطق عملیاتی دفاع مقدس

مشهد- مسئول بسیج طلاب و اساتید حوزه علمیه خراسان از اعزام ۲۱۵۰طلبه این استان به مناطق عملیاتی دفاع مقدس خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مجید فاطمی ارفع ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیش از۲۱۵۰  نفر از اساتید ایثارگر و طلاب بسیجی حوزه علمیه خراسان با  هدف حفظ نام و یاد شهدا و احیای فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت با حضور در سرزمین راهیان نور، میهمان مناطق عملیاتی خواهند بود.

وی ادامه داد: قرار است کاروان‌های طلاب بسیجی و اساتید ایثارگر حوزه  علمیه خراسان با عنوان «ملک آسمانی» به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس اعزام شوند.

مسئول سازمان بسیج طلاب و اساتید حوزه علمیه خراسان رضوی با اشاره به اینکه این کاروان‌ها به همت سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون خراسان و مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان به سرزمین راهیان نور اعزام می‌شوند گفت: در مرحله اول اعزام بیش از ۲۰۰۰ نفر از طلاب حوزه علمیه خراسان در قالب ۲۵ کاروان از ۲۰ اسفندماه لغایت ۱۵ فرودین ماه سال ۹۷ در مناطق عملیاتی و یادمان شهدا حضور می‌یابند.

فاطمی ارفع یادآور شد: همچنین در مرحله دوم نیز  بیش از ۱۵۰ نفر از اساتید ایثارگر به همراه خانواده از ۲۱  تا ۲۷ اسفندماه میهمان مناطق عملیاتی و یادمان شهدا خواهند بود.

کد خبر 4248796

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha